Mainos

Angry Birds 2 -elokuvassa kattava näyttelijäkaarti – uusina ääninä Sami Kuronen ja Christoffer Strandberg

Angry Birds -elokuva 2:n suuri suomenkielinen ääninäyttelijöiden joukko koostuu niin kokeneista koko kansan tuntemista näyttelijöistä kuin muista julkisuudesta tutuista tähdistä.

Uusi Angry Birds -animaatioelokuva ilmestyy teattereihin 9. päivä elokuuta.

Elokuvan suomenkielisen version ääninäyttelijät on julkistettu. Mukana on sekä dubbaamisen ammattilaisia, että valkokangasdebytantteja.

Angry Birds -elokuvan tapaan myös Angry Birds -elokuva 2:n hahmoääninä kuullaan kotimaisia kiintotähtiä Riku Niemistä (Red), Joonas Saartamoa (Pommi), Tommi Korpelaa (Mahti Kotka), Ville Myllyrinnettä (Leonard) ja Pirjo Heikkilää (Matilda). Elokuvan ensimmäisestä osasta tuttu ääni on myös ääninäyttelemisen ammattilainen Antti Lang (Sakke).

Angry Birds -elokuva 2 tuo mukanaan myös uusia Angry Birds -hahmoja. Tämän myötä elokuvan suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan lisäksi uusia ääniä.

Elokuvan dubbaajakaartissa ovat mukana myös näyttelijät Leea Klemola(Zeta),Mimosa Willamo(Oona), Hannes Suominen(Keijo),Christoffer Strandberg(Kalle),Mikko Penttilä(Jere) ja Kalle Lamberg(Alex), sekä alun perin muista yhteyksistä tunnetut radiojuontaja ja vloggari Veronica Verho(Ella), räppäriEttaeli Emmalotta Kanth(Pinkki), radio- ja televisiojuontaja Sami Kuronen(Henkka), laulaja Kristiina Wheeler(Tepi) ja artistiKalle Lindroth, jonka esittämä yllättävä äänirooli paljastuu elokuvassa.

Uusien hahmoäänten joukossa on myös liuta muita ammattinäyttelijöitä, kuten Heljä Heikkinen(Silver) ja Tero Koponen (Kari) sekä lahjakkaita lapsiääninäyttelijöitä, esimerkiksi Elton Hämäläinen (Sam-Sam), Inari Pentikäinen (Sofi) ja Alissa Kovalainen (Viivi).

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja