Mainos

Andy, 54, väittää napanneensa kuvan 1300-luvulla kuolleesta kuningattaresta – onko tässä linnan kummitus?

Aaveen kaltaisen hahmon väitetään ilmestyneen valokuviin vanhan linnan raunioilla Englannin Norfolkissa, kertoo uutistoimisto Cater News. Kuvaaja uskoo kyseessä olevan 1300-luvulla eläneen kuningatar Isabellan, joka tunnettiin myös lisänimellä "Ranskan naarassusi".

Kuva on otettu Rising-linnan raunioilla, jossa kuningattaren kerrotaan viettäneen paljon aikaa viimeisinä elinvuosinaan 1300-luvulla. Kuvan ottaja ja paikallinen yliluonnollisten ilmiöiden tutkija Andy, 54, kertoo kuulleensa pitkän mekon kahinaa vain hetkiä ennen kuvan ottamista.

Kuvassa sanotaan näkyvän naisen utuinen hahmo ja koiran hänen jaloissaan. Kuva on otettu yöaikaan viime vuoden huhtikuussa raunion niin sanotussa Valkoisessa huoneessa, jossa kuningatar Isabellan haamun väitetään kummittelevan.

Andyn mukaan hän kuuli ryhmänsä kanssa suden ulvontaa monia kertoja raunioretken aikana, mutta ääni ei kuitenkaan tallentunut heidän nauhureihinsa.

Hänen mukaansa kameran linssillä kuvassa ei näkynyt mitään kovin erikoista, mutta tietokoneen ruudulla hän kertoo näkevänsä kuvassa selkeät ihmis- ja koirahahmot.

– Koirahahmo aaveen jaloissa on kaikista kiinnostavin osa kuvaa. Tämä sai meidät kaikki olettamaan, että kuvassa näkyy susikuningattarena tunnetun Isabellan haamu, Andy sanoo Cater Newsille.

Ranskalaistaustainen Kuningatar Isabella oli Englannin kuninkaan Edward II:n puoliso. Häntä kutsuttiin Ranskan naarassudeksi väkivaltaisen luonteensa vuoksi. Rising-linna rakennettiin vuoden 1100 tietämillä. Kuningatar Isabellan sanotaan asuneen linnassa kuolemaansa asti, eli noin vuoteen 1358 saakka.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja