Mainos

Samsung Galaxy S7 sai jättipäivityksen - nämä asiat todella muuttuivat

Samsung on julkaissut Android 7.0 Nougat -päivityksen Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -laitteille myös Suomessa. Uusi Android-versio tuo jo itsessään muutamia uudistuksia, mutta samassa yhteydessä Samsung on uudistanut myös laitteiden käyttöliittymän ulkoasua varsin perusteellisesti. Tässä katsaus joihinkin uudistuksiin, joita Nougat-päivitys S7:lle ja S7 edgelle tuo.

Kuten kuvista käy ilmi, päivitys laittaa uusiksi niin valikkoja, oletussovellusten ulkoasua kuin myös esimerkiksi järjestelmän näyttämät fontit. Edellä näytettyjen uudistusten lisäksi päivitys toi muun muassa uuden Samsung Pass -järjestelmän, joka pitää tallessa käyttäjän salasanat ja kirjautumistiedot eri verkkosivuille ja joihinkin sovelluksiin. Pass suojaa tiedot Samsung Knox -suojauksella ja kirjautuminen hoituu biometrisesti, eli sormenjäljellä.

Myös kamerasovellus uudistui, ja siellä liikkuminen tapahtuu nyt pyyhkäisyeleillä. Erilaiset suodattimet saa esiin pyyhkäisemällä kamerasovelluksessa vasemmalle, erilaiset kameratilat löytyvät pyyhkäisemällä oikealle ja etu- ja takakameroiden välillä voi vaihtaa pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.