15-vuotias epäiltynä: Moottoripyöräkerhon johtoon kuulunut mies kuoli ampumisessa Malmössä – tältä paikalla näytti tapauksen jälkeen

0:57
Tältä Malmössä näyttää ampumisen jälkeen – moottoripyöräkerhon johtoon kuulunut mies kuoli

Moottoripyöräkerhon johtoon kuulunut mies on kuollut ja hänen seurassaan ollut nainen on haavoittunut vakavasti ampumavälikohtauksessa Malmössä Etelä-Ruotsissa, kertoi maan media lauantaina.

Poliisi sai kello 17:n tietämissä perjantai-iltana hälytyksen Emporia-ostoskeskukseen Malmössä. Paikalta kuljetettiin sairaalaan mies ja nainen joita oli ammuttu, mutta miehen henkeä ei pystytty pelastamaan. Naisen vammat ovat vakavat, mutta hänen henkensä ei ole vaarassa, kertoi Aftonbladet.

Teosta epäiltynä on otettu kiinni vuonna 2007 syntynyt poika, jota epäillään todennäköisin syin murhasta ja murhan yrityksestä. Poliisi ei ole toistaiseksi sulkenut pois mahdollisuutta, että veritekoon liittyy myös muita henkilöitä.

Expressenin mukaan kuollut mies kuului moottoripyöräjengi Satudarahin Assasins-alajärjestöön. Alun perin Hollannista oleva Satudarah MC on toiminut myös Suomessa vuodesta 2017.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja