Amerikkalaiset uskovat: Barack Obama pelastaisi maapallon UFO-hyökkäykseltä

Amerikkalaiset uskovat avaruusolentoihin – ja presidenttinsä taitoihin neuvotella niiden kanssa, kertoo usatoday.com.

Uskotko sinä, että maapallon ulkopuolella on elämää? Jos uskot, soittaisitko UFOjen hyökätessä apuun Batmanin vai Hulkin? Näihinkin kysymyksiin on etsitty vastauksia tutkimuksen voimin!

National Geographic Channelin tutkimuksessa selvisi, että 36 prosenttia yhdysvaltalaisista uskoo maapallon ulkopuolisen elämään olemassaoloon. 48 prosenttia vastaajista ei ole varma, onko avaruudessa elämää. Kyselyyn vastanneista 79 prosenttia kuitenkin uskoi hallituksen salanneen UFOihin liittyviä tietoja. 55 prosenttia oli varma, että Men in Black -elokuvista tuttuja, avaruusolennoista liian kiinnostuneita ihmisiä uhkailevia agentteja on olemassa.

Entä avaruusolennon kohtaaminen? Kyselyyn vastanneista 22 prosenttia yrittäisi ystävystyä muukalaisen kanssa. 15 prosenttia puolestaan juoksisi karkuun. Vain kaksi prosenttia yrittäisi satuttaa avaruusolentoa.

Hulk pelastaa meidät avaruusolennoilta?

Kyselyn huvittavammassa osioissa selvisi, että vihamielisten UFOjen pommittaessa maapalloa 21 prosenttia jenkeistä haluaisi apua Hulk-supersankarilta, 12 prosenttia Batmanilta ja kahdeksan prosenttia Hämähäkkimieheltä.

Tosielämän hahmoista presidentti BarackObama oli kansalaisten suosikki taistelussa muukalaisia vastaan: 65 prosenttia uskoi, että Obama selviäisi avaruusolentojen aiheuttamasta konfliktista paremmin kuin häntä vastaan presidenttikilvassa asettunut konservatiivinen MittRomney.

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja