Amerikkalaiset äänestivät: He ovat vuoden 2013 huonoimmat naapurit!

Tosi-tv-kaunotar Kim Kardashian sai räppärimiehensä kanssa kyseenalaista kunniaa, kun amerikkalaiset äänestivät huonoimpia naapureita.

Zillow-sivusto julkaisi vuodenvaihteessa vuosittaisen listansa Yhdysvaltojen suosituimmista ja huonoimmista naapureista. Sympaattinen tv-juontaja Jimmy Fallon äänestettiin halutuimmaksi julkkisnaapuriksi. Kim Kardashian ja Kanye West puolestaan saivat eniten amerikkalaisten ääniä, kun valittiin huonoimpia julkkisnaapureita.

Fallon sai 11 prosenttia kaikista äänistä suosituimpien naapurien listalla. Viime vuonna ykköspaikalla ollut laulajapariskunta Miranda Lambert ja Blake Shelton äänestettiin nyt toiselle sijalle yhdessä näyttelijä Jennifer Lawrencen kanssa.

Ei ehkä ole yllätys, että tosi-tv-tähti Kim Kardashian ja tämän suurisuinen kihlattu Kanye West veivät ykköspaikan huonoimpien naapurien listalla. Jo vuonna 2012 toiselle sijalle sijoittunut tähtipari sai nyt huimat 25 prosenttia äänistä.

– Kukaan ei halua asua sellaisen perheen naapurissa, jota kamerat seuraavat kaikkialle ja joka haluaa niin paljon huomiota kuin mahdollista, Amy Bohutinsky Zillow-sivustolta selittää.

Bohutinskyn mukaan kyselystä kuitenkin selvisi, että kolmasosa kyselyyn vastanneista amerikkalaisista ei halua naapurikseen yksinkertaisesti ketään julkkista, olivatpa he julkisuudessa mistä syystä hyvänsä.

Honey Boo Boon tosi-tv-perhe äänestettiin toiselle sijalle huonoimpien naapureiden listalla. Kohulaulajat Justin Bieber ja Miley Cyrus puolestaan jakoivat kolmannen sijan.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat