Amerikkalaiseläinlääkäri teki järkyttävän löydön syömisen lopettaneen kissan vatsasta: "En ole koskaan nähnyt mitään sellaista"

Amerikkalaiseläinlääkäri tiimeineen järkyttyi erään kissan vatsalaukun sisällöstä.

Eläinlääkärit Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa hämmästyivät joutuessaan poistamaan liki 40 hiuslenkkiä kissan vatsasta, uutisoi New York Post. Julietiksi nimetyn kissan ja kaksi muuta kissaa toi Charlestonin Animal Societyn eläinlääkärien pakeille tuntematon hyväntekijä sen jälkeen, kun hän oli havainnut kissojen omistajien hylänneen lemmikit muutettuaan toiseen osavaltioon.

Vaikka Juliet vaikutti aluksi terveelta, viikkojen kuluessa siitä tuli unelias ja se lakkasi syömästä. Röntgenkuva paljasti vatsalaukussa epätavallisen tukoksen.

Röntgenkuva paljasti tukoksen. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Selvisi, että kissa oli niellyt jopa 38 hiuslenkkiä.

– En ole koskaan nähnyt mitään sellaista, totesi hiuslenkit tiiminsä kanssa kissan vatsasta poistanut eläinlääkäri Leigh Jamison eläinsuojan ja eläinsairaalan yhdistävän yhdistyksen sivuilla.

Kissan sisäelimet eivät vahingoittuneet vierasinesineistä, mutta tukos johti vaaralliseen maksavaivaan. Loppujen lopuksi eläinlääkärit eivät kyenneet pelastamaan Julietia, vaan se menehtyi.

Kissan vatsasta poimittiin 38 hiuslenkkiä. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Julietin tapaus on surullinen muistutus siitä, ettei kissojen tulisi antaa leikkiä naruilla, hiuslenkeillä tai kuminauhoilla valvomatta. Myös joulukoristeet voivat aiheuttaa kissoille vakavan suolitukoksen. 

Katso myös: Opiskelija maksoi tuhansien eurojen eläinlääkärimaksun vain kuullakseen, että hänen kissansa on "hieman outo"

Opiskelija maksoi tuhansien eurojen eläinlääkärimaksun vain kuullakseen, että hänen kissansa on"hieman outo" 1:28
Abigail Laker oli varma, että hänen kissansa Moose kärsii harvinaisesta hengityssairaudesta. Eläinlääkärin diagnoosin mukaan kissa on kuitenkin vain "hieman outo".

Lue myös:

    Uusimmat