Amazon laajentaa yhteistyötä: Pian suositun älykaiuttimen kanssa voi "harrastaa seksiä" – "tapa, jolla saamme orgasmit, muuttuu"

The Sun kertoo Alexa-älykaiuttimeen tulevasta uudesta ominaisuudesta, joka yhdistää laitteeseen älyseksilelut ja mahdollistaa lelujen äänikomennot – jopa kilometrien päähän.

VIDEO: Mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta?

Tammikuussa Amazonin Alexa -älykaiuttimet laajensivat palveluitaan deittivinkkien antamiseen, nyt kesällä ollaan jo edetty seksiin.

Äänikäskyillä toimivan ja tekoälyä hyödyntävän Alexa -järjestelmän voi pian yhdistää Lovesense-merkin seksileluihin. Aikaisemmin älyseksileluja on voinut kontrolloida erillisen sovelluksen avulla, mutta nyt se onnistuu vain äänikomennoilla.

The Sun kertoo, että kun älykaiuttimelle sanoo esimerkiksi "Alexa, laita minut hymyilemään Hushin avulla", alkaa Lovesensen suosittu anaalitappi nimeltä Hush värisemään.

Vibraattorien tehoa voi myös muuttaa sanoilla. Jos haluaa hiukan kovempaa kyytiä sanan "hymyillä" voi korvata sanoilla "voihkia" tai "huutaa".

– Orgasmit saattavat tuntua samalta, mutta tapa, jolla me ne saamme, muuttuu enenevissä määrin monimuotoisemmaksi, Lovesensen edustaja kommentoi.

Seksilelua voi hallita jopa kilometrien päästä

Seksilelun ei myöskään tarvitse olla aivan kaiuttimen vieressä, vaan haluttaessa esimerkiksi kumppanin housuissa olevaa seksilelua voi kontrolloida kilometrien päästä.

Ominaisuus voi tuoda esimerkiksi etäsuhteessa olevat ihmiset lähemmäksi toisiaan uudella, intiimillä tavalla.

Ensimmäinen versio on nyt tulossa neljän viikon sisällä älykaiuttimeen ja Lovesensen sovellukseen, mutta kehityssuunnatkin ovat jo selvillä. Jossain vaiheessa Alexaan voisi asettaa ”herätyskellon”, joka saisi lelun värisemään aina tiettyihin aikoihin päivästä.

Vibraattori voitaisiin myös synkronoida yhteen Spotify-soittolistan kanssa tai se voisi reagoida ympärillä oleviin ääniin hidastamalla värinää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja