Amanda Seyfried avautuu suhteestaan: Sydämeni särkyi!

Näyttelijä Amanda Seyfriedin ura on nousussa, mutta eipä tähtösen rakkauselämäkään jää sen huonommaksi. Tähti suostuu viimein myöntämään suhteensa näyttelijä Ryan Phillippeen.

Amanda Seyfried, 25, myöntää ujosti Yhdysvaltojen Ellen huhtikuun numerossa, että huhut hänestä ja Ryan Phillippestä, 36, ovat totta. Seyfried tapasi miesystävänsä Kate Hudsonin Halloween-juhlissa viime lokakuussa.

– Minut on nähty hänen kanssaan, tähti kihertää.

Seyfried ei kuitenkaan ole kovin halukas puhumaan suhteestaan. Syynä tähän on edellisen suhteen jättämät traumat. Tähden suhde Mamma Mia! -elokuvan vastanäyttelijäänsä Dominic Cooperiin loppui yllättäen, kun Seyfried sai selville, että Cooper tapaili edelleen entistä tyttöystäväänsä.

– Luulin hölmönä, että heidän suhteensa oli ohi ja Dom ja minä olimme suhteessa. Mutta emme olleetkaan niin vakavissamme kuin luulin. Joten sydämeni särkyi aika pahasti, tähti kertoo.

– Kesti aika pitkään ennen kuin erosimme. Sen jälkeen oli todella vaikeaa avautua uudelle ihmiselle. Todella vaikeaa.

Seyfried jopa myöntää, että Cooper oli syy siihen, miksi tähden suhde näyttelijä Alexander Skarsgårdin kanssa ei ottanut tulta alleen.

– Me tapailimme. Hän on todella hauska, mutta olin liian kiinni Domissa, tähti myöntää.

Seyfriedin kullan, Ryan Phillippen, huhutaan lämmitelleen myös Rihannaa, joten toivon mukaan Seyfriedin sydän ei säry uudelleen.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja