Amanda Harkimo joutuu myymään Porschensa – työt loppuivat kuin seinään: "Tuleepahan pidempi tauko biletyksestä"

Amanda Harkimo haluaa pyhittää kotona vietetyn ajan uuden oppimiselle.

DJ:nä työskentelevä Amanda Harkimo on samassa tilanteessa kuin moni muu suomalainen pienyrittäjä. Hänen työnsä loppuivat kuin seinään koronakriisin vuoksi. Kalenterista on pyyhkiytynyt kevään keikat, osa kesän keikoista on jouduttu myös perumaan. 

– Kyllähän tämä on taloudellisesti aika vaikeaa. Nyt täytyy pohtia uusia vaihtoehtoja, mitä voisi alkaa tekemään, Harkimo kertoo MTV Uutisille. 

Töiden peruuntumisen seurauksena Harkimo on joutunut tekemään muutoksia arkeensa. 

– Porsche pitää vaihtaa johonkin eri autoon, sekä joutuu tekemään muitakin samankaltaisia ratkaisuja.  En ole aiemmin tehnyt pahemmin someyhteistöitä, kun olen halunnut erottua. Nyt ajattelin alkaa tekemään myös niitä. 

Harkimo on ollut omaehtoisessa karanteenissa nyt kolme viikkoa. Hän ei ole käynyt sen aikana edes kaupassa. Sinkkuna viihtyvän DJ:n ei ole tarvinnut viettää kuitenkaan aikaansa yksin, sillä hänen veljensä ja serkkunsa ovat olleet hänen luonaan. 

– Kyllähän tässä elämä on muuttunut kertaheitolla. Viime vuonna tein 122 keikkaa ja tapasin aina työn puolesta uusia ihmisiä. Onhan se todella suuri ero, kun yhtäkkiä ei ole ympärillä ihmisiä ja bileitä. Tuleepahan ainakin pidempi tauko biletyksestä, Harkimo naurahtaa. 

Harkimo aikoo pyhittää kotona vietetyn ajan uuden oppimiselle. 

– Opettelen nyt tekemään musaa. Keikkoja on jo ikävä, joten lauantaina aion tehdä omaksi ilokseni keikan livelähetyksenä. Näinä hetkinä pitää vain yrittää kääntää asiat positiiviseksi ja hoitaa niitä asioita, joita on aina suunnitellut, mutta niihin ei ole aiemmin riittänyt aika. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja