Keke Rosberg: Mestaruustaistelu ei ole ohi

Formula ykkösten Japanin GP:n lopputulos takasi sen, että tämän vuoden maailmanmestaruus ratkeaa lopullisesti vasta kauden päätösosakilpailussa vajaan kahden viikon kuluttua sunnuntaina Brasilian GP:ssä São Paulossa. Renault'n ja Fernando Alonson mestaruus näyttäisi silti olevan sinettiä vaille valmis. MTV3:n formula-asiantuntija Keijo "Keke" Rosberg kuitenkin muistuttaa, että Ferrarin Michael Schumacher voi vielä nousta tämän kauden mestariksi.

Rosberg toki myöntää mestaruustaistelun nyt olevan Alonsolle erittäin suosiollinen.

- Ei se silti ole ohi, koska jos ajatellaan Brasiliaa niin ei ole oikeastaan kuin kaksi kuskia, jotka voivat voittaa siellä. Ne ovat Michael ja Fernando, joten (Michaelilla) on aika suuri mahdollisuus voittaa - ja sen jälkeen Fernandon pitääkin saada pisteitä, muuten mestaruus menee taas Michaelille. Joten kyllä se saattaa kääntyä vielä, Rosberg huomauttaa MTV3:lle.

Edellisen kerran formula ykkösten maailmanmestaruus on ratkaistu viimeisessä kilpailussa kaudella 2003, jolloin mestaruudesta taistelivat loppuun saakka Kimi Räikkönen ja Michael Schumacher, joka voitti mestaruuden.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat