Alfa Romeon johdossa merkittäviä muutoksia – Kimi Räikköselle uusi tekninen pomo

F1-talli Alfa Romeo tiedottaa, että tekninen johtaja Simone Resta jättää tallin heinäkuun lopussa. Hänet korvaa Jan Monchaux.

Kimi Räikkösen edustama Alfa Romeo vahvisti Restan poislähdön, kuten F1-toimittaja Joe Saward paljasti. Sawardin mukaan Resta palaa Ferrari-tallin palvelukseen.

Monchaux siirtyy kuun vaihteessa teknisen johtajan paikalle ylennyksellä, hän toimi aiemmin tallin aerodynamiikka-osaston johtajana. Monchaux on aiemmin työskennellyt F1:ssä myös Ferrarilla ja Toyotalla.

– Haluan kiittää Simonea hänen panoksestaan tallin kehityksessä ja toivotan hänelle kaikkea hyvää jatkoon. Olen iloinen, että Jan etenee teknisen johtajan tehtäviin. Hän on tehnyt tähän mennessä loistavaa työtä ja luotan siihen, että hän johtaa teknistä osastoamme hyvin, kun jatkamme ylöspäin etenevällä matkallamme, Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur sanoo tallin tiedotteessa.

Monchaux lähtee tehtävään innoissaan.

– Omistajat, johtokunta ja tallipäällikkö lähettävät yksinkertaisen, mutta vahvan viestin koko yhtiölle: he arvostavat jatkuvuutta ja uskovat olemassa olevaan tiimiin ja tekemäämme työhön. On meidän tehtävämme osoittaa, että he ovat oikeassa, ja olen vakuuttunut, että tulevaisuus on kirkas, hän toteaa tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat