Aleksi Valavuori: Kiitän Markus Seliniä miljoonaduunistani

Juontajana tunnettu Aleksi Valavuori aloitti maanantaina työt Naantalin 100 miljoonan euron arvoisen Kultaranta Resort -vapaa-ajankohteen luovana johtajana.

– Tämä on askel isompaan ja suuri kiitos kuuluu tuottaja Markus Selinille. Markus esitteli minulle Kultarannan kontaktit. Selin on minulle kuin kummisetä ja hänestä on ollut suuri apu, olen aina valmis auttamaan myös häntä, Aleksi kiittelee.

Juontajana Aleksi on nostanut ainoastaan keikkapalkkioita, mutta nyt miehellä on myös merkittävä kuukausipalkka.

– Onhan palkka nyt aika paljon tuntuvampi, mutta ei raha ole minulle koskaan mitään merkinnyt. Raha on minulle vaihdon väline ja verotiedot julkisia, Aleksi vihjaa.

Vaikka Aleksia edelleen tituleerataan usein juontajaksi, kertoo hän tuottaneensa sisältöä yrityksille jo pidemmän aikaa. Tv-töitä hän ei kuitenkaan aio välttämättä hylätä.

– Tässä työssä pääsen käyttämään aiemmin saamiani kontakteja. Tv-töillä on ollut varsin marginaalinen osuus verrattuna muiden töitteni määrään. Väkisin en aio enää televisioon tunkea, mutta jos tulee oman näköisiä tarjouksia niin toki. Eihän sitä tiedä, vaikka Diiliä kuvattaisiin vielä joskus Kultarannassa, Aleksi naurahtaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat