Aleksandren, 13, esitys hurmasi jälleen – yksi tuomareista latasi suorat sanat: "Toivon, että voitat tänä iltana"

4:38
Katso videolta Aleksandren esitys!

Talent Suomi -finaalissa yhdeksän kilpailijaa kilpailee voittajan tittelistä ja 30 000 arvoisen rahapalkinnon voittamisesta. 

Talent Suomi -ohjelmasta nähtiin sunnuntaina 11.4. jännittävä finaalilähetys suorana Hämeenlinnan Verkatehtaalta. Lähetyksen päätteeksi selviää, kuka on Talent Suomi -voittaja 2021!

Upeita esityksiä ja koskettavia kohtaamisia paikan päällä pääsivät todistamaan tähtituomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson,HP Parviainen sekä Jorma Uotinen. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi. 

Finaalissa yleisön äänistä kilpaili muun muassa Portugalissa syntynyt ja Englannissa asunut Aleksandre Goncharov Dias. Hän harjoittelee laulamista koko ajan, jopa syödessään ja suihkussa ollessaan.

Taitoaan hän on päässyt hiomaan laulutunneilla ja Kansallisoopperan lapsikuorossa. Laulamisen lisäksi elämään tuo iloa ja onnea kymmenen vuotta nuorempi pikkusisko, joka pitää Aleksandrea esikuvanaan.

Tuomaristo ihastui nuorukaisen koe-esiintymiseen sekä semifinaalisuoritukseen. Finaalissa tuomarit hehkittivat jälleen 13-vuotiaan Aleksandren esitystä. 

–  Tämä oli paljon parempi esitys kuin semifinaali, joka oli jo siis todella hyvä! Sinä ansaitset tämän, Lawson kehui.

– Toivon, että saan seurata sinun kehitystä ja matkaasi kohti suuria areenoja, Uotinen kommentoi. 

– Sinun äänesi on ihan uskomaton. Maailma on auki sulle ja toivon, että voitat tänä iltana, Krista Siegfrids hehkutti. 

Voit äänestää suosikkisi voittoon! Äänestysohjeet löydät täältä!

Finaalin jälkeen sunnuntaina 18.4. Talent Suomi: Parhaat hetket -erikoisjaksossa nautitaan kahden viimeisimmän kauden tähtihetkistä.

Talent Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja