Aleksander Barkovilta hurjaa puhetta NHL-lupaus Anton Lundellista – "Olemme olleet yhteydessä siitä asti, kun hänet varattiin"

1:13
Aleksander Barkov kertoo MTV Urheilun haastattelussa kasvaneensa vuoden 2020 aikana ihmisenä ja urheilijana.

Florida Panthersin tulevaisuuden kulmakiviin lukeutuva Anton Lundell on saanut yhteydenottoja myös NHL-seuransa kapteenilta Aleksander Barkovilta.

Panthers varasi Lundellin viime kesän NHL-draftissa numerolla 12. Odotukset 19-vuotiasta suomalaishyökkääjää kohtaan ovat kasvaneet entisestään tämän kauden aikana hänen otettua johtavan pelaajan aseman sekä HIFK:n SM-liigajoukkueessa että Nuorten Leijonien MM-pronssiryhmässä.

Kolmatta kauttaan Floridan kapteeni aloitteleva Aleksander Barkov on ollut jo pitkään tietoinen Lundelliin kohdistuvista odotuksista, vaikka nuorukaiseen tutustuminen on vielä jäänyt muutaman viestin mittaiseksi.

– Siinä mielessä hän on tuttu, että olemme olleet yhteydessä siitä asti, kun hänet varattiin. Olen kuullut kaverista todella paljon jo ennen varausta, ja nyt vähän enemmän, koska hän on meidän organisaatiomme pelaajia, Barkov kertoo MTV Urheilulle.

Myös Lundell vahvisti MM-kisoista palattuaan, että Barkov ja Florida Panthersin seurajohto olivat olleet yhteydessä häneen onnistuneen kisaurakan jälkeen.

– Seurasin häntä tarkasti kisoissa. Hän on todellinen johtaja. Hän on tietysti nuori pelaaja, mutta huomaa, kuinka tunnollinen johtaja (hän on), Barkov kehuu.

– Pelaa todella hyvin molempiin suuntiin, ja pystyy tekemään periaatteessa mitä vain kentällä. Hänellä ei ole heikkouksia. Totta kai tuollaiset pelaajat tekevät eron jäällä.

– Toivotaan, että saadaan hänet mahdollisimman nopeasti tänne auttamaan, Barkov lisää.

2:07
Anton Lundell mätti hurjat kuusi tehopistettä SM-liigaottelussa marraskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja