Älä polta itseäsi, älä sammu bussiin: TOP 5 yleisimmät vappumokat!

Pian poksautetaan auki kuohuviinipullot keväisen juhlan kunniaksi. Näiden vinkkien avulla vältät tänä vappuna pahimman mokailun!

1. Itsensä polttaminen grillatessa

Sään salliessa moni viettää vappua grillaamisen merkeissä. Kuuma grilli ja alkoholi veressä eivät kuitenkaan ole aina se turvallisin yhdistelmä. Varo siis polttamastasi itseäsi kuohuviinipäissäsi grillaustohinassa! Humalainen horjuminen grillin läheisyydessä voi olla kohtalokasta.

2. Nukahtaminen yöbussiin

Kun vappujuhlinnat ovat ohi, tulee juhlijan selvitä vielä kotiovelle saakka. Moni suuntaa kotiin yöbussilla, mutta väsynyt ja runsaasti alkoholia nauttinut juhlija nukahtaa bussiin helposti. Torkkuessasi bussissa saatat ajaa kotipysäkkisi ohi, ja jatkaa matkaa pahimmillaan toisella puolella kaupunkia sijaitsevalle päätepysäkille, tai jopa toiseen kaupunkiin. Turvallisinta lienee siis satsata vappuaattona taksiin kotiinpääsyn takaamiseksi!

3. Soittaminen exälle humalassa

Tämä on yleinen virhe etenkin hiljattain eronneilla. Vappuna runsaasti nautitun kuohujuoman rohkaisemana saatat soittaa entiselle kumppanillesi puhelun jota tulet todella seuraavana päivänä katumaan. Piilota puhelimesi laukun pohjalle, jotta sen löytäminen äkillisen puhehalun iskiessä hankaloituu. Hillitse humalainen halusi soittaa ja vuodattaa syvimmät tuntosi exällesi!

4. Virtsaaminen kadulle ei niin suojaisassa paikassa

Kaikki juomasi kuohuviini ja muut alkomaholit alkavat luonnollisesti pissattaa sinua ennemmin tai myöhemmin. Mikäli juhlit vappua vappupiknikillä puistossa, koituu ongelmaksi WC:n löytäminen lähistöltä. Muista kuitenkin pahimmassakin pissahädässä, että asian hoitaminen julkisella paikalla ei ole se kaikkein tyylikkäin ratkaisu. Saatat tulla paljastaaksesi itsestäsi enemmän kuin haluaisit seuraavana päivänä itsellesi myöntää.

5. Kuvitella että on kesä, kun taivaalta sataa räntää

Vapun sääolosuhteet ovat Suomessa usein kaikkea muuta kuin keväiset. Joinain vappuina taivaalta on satanut jopa lunta tai räntää. Älä siis ole yltiöoptimistinen ja uskottele itsellesi, että on kesä, mikäli sää ei kuvitelmiasi tue. Shortseihin ja teepaitaan pukeutuminen vappuviinaksien lämmittämänä on yleinen juhlijoiden tekemä virhe. Seuraavana päivänä joudut tällöin kärsimään krapulan lisäksi pahimmillaan myös keuhkokuumeesta. Pukeudu siis suosiolla lämpimästi, ja selviydy Suomen kevään vaihtelevista sääolosuhteista tyylikkäästi ja terveenä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja