Mainos

Älä pilaa juhlatunnelmaa – vältä näitä bilemokia!

Juhlakausi on meneillään ja sen myötä joudut edustamaan lukuisissa kekkereissä. Haluatko saada bileistä kaiken irti? Vältä näitä mokia, ja fiiliksesi säilyy katossa!

Taas on se aika vuodesta, kun kutsuja erilaisiin kemuihin satelee ovista ja ikkunoista. Vältä näitä Company-lehden juhlamokia ja nauti lukuisista bileistä!

Älä leiki paparazzia

Valokuvien ottaminen voi tuntua hyvältä idealta juhlissa, sillä kaikki ovat pynttäytyneet parhaimpiinsa. Muista kuitenkin, että monien juhlalookiin kuuluu myös alkoholin tuomat oireet, kuten lasittunut katse ja punoittavat kasvot. Vielä huonompi idea on lisätä kuvat seuraavana päivänä Facebookiin.

– Nykyisin yksi valokuva voi vaikuttaa yksityisyyteesi paljon enemmän kuin ennen. Se voidaan laittaa internetiin, jossa kuka tahansa voi nähdä sen, käyttäytymisasiantuntija Judi James selittää.

Älä aloita laihdutuskuuria kesken juhlakauden

Laihdutuskuurin voi aloittaa koska tahansa, joten miksi kukaan haluaisi ruveta tiukalle dieetille keskellä juhlintaa? Alkoholi ja pikkunaposteltavat eivät tietenkään ole tae hyvälle juhlafiilikselle, mutta rehellisyyden nimissä, ne auttavat sitä. Jos kuitenkin haluat väkisin noudattaa kurinalaista dieettiä, älä ainakaan mainosta sitä ystävillesi.

– Kukaan ei halua viettää iltaa ihmisen kanssa, joka seisoo koko ajan vieressä ja huomauttaa jokaisesta viinilasillisesta, jonka juot. Kannattaa kuitenkin muistaa, että päätät itse, mitä syöt. Älä siis anna ystäväsi pilata iltaasi, James neuvoo.

Älä näprää puhelintasi samalla kun keskustelet

Sosiaaliset verkostot helpottavat arkielämää ja yhteydenpitoa, mutta mikään ei ole epäkohteliaampaa, kuin kirjautua kännykällä Facebookiin tai Twitteriin kesken juhlien. Erityisen töykeää on näpytellä puhelinta samalla, kun keskustelee jonkun kanssa.

– Se on hyvin narsistinen piirre ihmisessä. Nämä ihmiset haluavat koko maailman tietävän, kuinka hauskaa heillä on. Monet myös pelkäävät, että heiltä menee ohi jotakin vielä parempaa, jos he eivät päivystä puhelimensa ääressä koko ajan, James selvittää.

Älä pilaa tunnelmaa raha-asioilla

Vaikka talous olisi kuinka huonossa kunnossa, ei juhlasesonki ole sopiva aika pohtia sitä. On oma valintasi, jos haluat juoda juhlissa pelkästään vettä, koska se on halvinta. Älä kuitenkaan oleta, että muut ystäväsi haluavat tehdä samoin, äläkä ainakaan ala moralisoimaan asiasta heille. Ei ole mukavaa lähteä ystäväporukalla ravintolaan, jos joku pohtii koko ajan raha-asioita, kun muut taas haluavat kerrankin tuulettua ja pitää hauskaa.

– Raha-asioista kannattaa sopia kaveriporukalla jo ennen juhlia. Jos joku ystävistäsi on rahan kanssa erityisen tarkka, kerro etukäteen, mitä olette suunnitelleet tekevänne ja paljonko siihen kuluu rahaa. Jos hän ei ole valmis kuluttamaan rahojansa yhtä paljon kuin muut, hän voi jäädä joukosta pois, James ehdottaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Company, 12/2010

Kuvat: Pääkuva Colourbox, muut kuvat Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.