Älä odota miestä! Nämä asiat jokaisen naisen tulee voida tehdä yksin

Odotatko unelmiesi prinssiä saapuvaksi ennen kuin alat toteuttaa toiveitasi? Et tarvitse puolisoa nauttiaksesi elämästä, vaan jotkin asiat on parempikin toteuttaa sinkkuaikoina.

Älä tuhlaa aikaa vaan ala elää unelmaasi itsenäisenä naisena! Listasimme, mitä jokaisen naisen tulee pystyä tekemään omillaan. Vinkit pätevät myös miehiin.

1. Osta omat korusi

Toivotko tulevan puolisosi hankkivan sinulle täydellisen timanttisormuksen? Pyh! Timantit ovat tytön parhaita ystäviä,mutta hienoimpia ja mieluisimpia ovat ne, jotka pystyt itse ansaitulla rahalla itsellesi hankkimaan. Ostamalla unelmiesi korun itse saat varmasti mieluisan. Eikä timantteja ole koskaan liikaa, jos joskus joku sellaisen lahjaksi vielä hankkiikin.

2. Hanki asunto

Moni haaveilee omasta asunnosta. Kumppanin kanssa voi päästä helpommalla, mutta kotitoiveet kannattaa usein toteuttaa heti kun vain kykenee. On turha odottaa mahdollista puolisoa, jonka kanssa voisit ostaa isomman ensiasunnon. Ikioma asunto on oiva sijoitus, jonka voit vaikka myöhemmin myydä - tai vielä parempaa, vuokrata sijoitusasuntona.

3. Tuo kukkia itsellesi

Ruusupuskat somistavat sinkunkin kotia. Mikäli mielesi tekee kukkia, sydmenmuotoista suklaarasiaa tai vaikkapa sensuellia hajuvettä, osta niitä itsellesi. Älä odota miehen tajuavan tuoda niitä.

4. Tee unelmiesi matka

Haaveiletko lomasta paratiisirannalla, romanttisessa Roomassa tai vaikkapa tunnelmallisessa erämaamökissä? Elämä on liian lyhyt siihen, että jää panttaamaan haaveitaan. Vaikka häistä ei olisi tietoakaan, voit silti lähteä unelmiesi häämatkalle vaikkapa ystäviesi kesken tai parhaassa mahdollisessa seurassa - eli oman ihanan itsesi kanssa. Saat laatia juuri sellaisen matkasuunnitelman kuin itse haluat, panostaa sinua kiinnostaviin aktiviteetteihin ja lomailla kaikessa rauhassa.

6. Muuta paikkakuntaa

Mietitkö millaista olisi asua toisessa kaupungissa, lähteä muualle opiskelemaan tai muuttaa ulkomaille? Älä anna elämäsi rakkauden odottelun lykätä haaveidesi toteuttamista. Pärjäät maailmalla kyllä yksinkin. Sitä paitsi, tulevan rakkaansa voi tavata missä vain.

7. Mene treffeille

Sinkkuus ei ole este hauskanpidolle, päinvastoin! Tarjoa itsellesi kynttiläillallinen, hemmotteleva viikonloppuloma tai hauska leffailta joko omassa tai vaikkapa ihastuttavien ystäviesi seurassa. Pistäkää ykköset ylle ja varatkaa pöytä kaupungin hienoimmasta ravintolasta tai huone hotellista. Ei seuran ole oltava romanttista ollakseen nautinnollista.

8. Hanki haaveidesi häälahjat

Suunnitteletko jo häälahjalistaa, vaikka avioitumista ei ole tiedossa? Häälahjoista haaveilu on hölmöjen hommaa. Toteuta toiveesi itse: osta juuri se astiasto tai espressokone sinkkukotiisi kuin itse haluat. Laadi lahjalista itsellesi ja poimi siitä myös syntymäpäivä- ja joululahjatoiveesi.

9. Nimikoi pyyhkeesi

Mietitkö, mikä sukunimesi tulee tulevaisuudessa olemaan? Älä anna aviohaaveiden estää sinua hankkimasta nimikoituja pyyhkeitä, nimikirjaimia tatuointina tai mitä ikinä mielesi tekeekään.

Jos taas haluat vaihtaa sukunimesi mieluisampaan, ryhdy tuumasta toimeen ja vaihda nimesi oma-aloitteisesti: turha sinun on odottaa tapaavasi miestä, jonka sukunimi sointuu täydellisesti etunimeesi. Omastakin suvustasi voi löytyä nimi, jonka koet omaksesi, tai voit keksiä nimen vaikka päästäsi.

Nimen vaihtaminen avioliiton myötä on vanhahtava perinne eikä mitenkään välttämätöntä. Vaikka sukunimesi joskus vaihtuisikin sen takia, voit sitten halutessasi vaihtaa myös ne kodin tekstiilit.

10. Teetä perhepotretti

Ärsyttävätkö tuttujen viehkeät hääkuvat ja iloiset perhepotretit? Turha kadehtia! Ikuista itsesi ja läheisesi ammattilaiskuvaajalla, olivat rakkaasi sitten ystäviäsi, lemmikkisi tai sukulaisiasi. Et tarvitse aviopuolisoa otattaaksesi muistorikkaita kuvia.

11. Hanki seksikkäitä alusvaatteita

Tekisikö mielesi ostaa upeita hepeneitä ja syntisen seksikkäitä alusvaatteita, mutta sinulla ei ole miestä, joka ihailisi niitä ylläsi? Hanki ne omaksi iloksesi! Seksikäs olo tekee hyvää itsetunnolle.

Mikäli haluat esitellä upeaa vartaloasi kaikessa nuoruuden kukoistuksessaan, otata itsestäsi sensuelleja kuvia valokuvaajalla. Saat niistä muiston, johon voit aina palata - ja jota voit esitellä rakkaallesikin sitten, kun hänet tapaat.

12. Harrasta seksiä

Seksi tuo hyvää oloa ja mieltä, ja mikä parasta, sitä voi harrastaa myös yksin. Nauti itsestäsi ja seksistä myös ilman kumppania.

13. Opettele "miehen työt"

Pesukoneen asennus, renkaiden vaihto, rahojen sijoittaminen... Älä leiki prinsessaa ja jätä tärkeitä asioita mahdollisen tulevan puolisosi harteille. Ole oman elämäsi herra myös silloin, kun pitäisi pestä auto, tehdä lumityöt, vaihtaa sulake tai puhdistaa lattiakaivo. Opettele pärjämään omillasi sen sijaan, että soittaisit isän tai miespuolisen kaverin automaattisesti apuun pelastamaan sinut pulasta.

Osittainen lähde Yourtango.com

Lue myös:

    Uusimmat