Älä mokaa romanttista lahjaa! Näin ostat alusvaatteet rakkaallesi

Lue parhaat vinkit siihen, miten ostat alusvaatteita lahjaksi.

Ystävänpäivän kynnyksellä moni puoliso pohtii alusvaatteiden ostamista rakkaalleen. On hyvä seurata muutamia neuvoja, jotta löytää oikeanlaisen mallin ja koon.

yksi viidestä naisesta ei ole koskaan käyttänyt miehen heille ostamia alusvaatteita. Suurin syy sille, että naiset kieltäytyvät käyttämästä lahjavaatteita on se, että ne eivät ole oikeankokoisia tai -mallisia. Nappaa siis alta vinkit, mikäli haluat ostaa ystävälle tai rakkaalle alusvaatteita lahjaksi.

1. Valitse oikea koko

Oikean koon saa selville kurkkaamalla puolison vanhoista alusvaatteista mitä kokoa hän yleensä käyttää.

2. Saa hänet tuntemaan naiselliseksi ja kauniiksi

Osta lahjaksi jotain mistä te molemmat pidätte. Nainen on kauneimmillaan, kun hän tuntee itsensä itsevarmaksi. Selvitä, millaista mallia, kokoa ja väriä hän yleensä käyttää. Voit jopa ottaa kuvan alusvaatteista ja näyttää kuvan myyjälle, jotta hän voi neuvoa paremmin.

3. Ole ajoissa liikkeellä

Suosituimmat koot ja mallit voidaan myydä loppuun nopeasti, joten ole ajoissa liikkeellä. Etenkin ystävänpäivän ja joulun aikoihin alusvaatteiden menekki kasvaa. Joten älä jätä lahjanostoa viimetippaan.

4. Lahjakortti vai pehmeä paketti?

Jotkut naiset tykkäävät saada lahjakortteja, jotta he voivat valita itse sopivan tuotteen, mutta suurin osa naisista rakastaa saada lahjoja, koska se on persoonallisempaa. Mikäli haluat antaa rakkaallesi pehmeän paketin, muista varmistaa, että tuotteella on vaihto-oikeus.

5. Neuvoa lahjansaajan ystävältä

Tiedustele rakkaimpasi ystäviltä neuvoja lahjanostoon. He voivat varmasti helposti antaa muutaman vinkin. Mitä enemmän näet vaivaa, sitä enemmän lahjansaaja ilahtuu.(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Triumph

Lue myös:

    Uusimmat