Aku Hirviniemi heitti kuitin Olavi Uusivirralle: "Mitä tapahtui Ruisrock-festareiden jatkoilla?"

Olavi Uusivirta vieraili Possen 10. kauden starttijaksossa. 

Posse palasi ruutuun perjantaina 9. syyskuuta kymmenennen tuotantokauden jaksoin. Kalle Lambergin, HP Parviaisen, Jarppi Leppälän, Viivi Pumpasen, Veronica Verhon, Jaakko Saariluoman ja Aku Hirviniemen luotsaaman kauden starttijaksossa vieraana nähtiin muun muassa Olavi Uusivirta.

Uuden levyn Pieni kuolema -julkaissut Uusivirta kertoi jaksossa läheltä piti -tilanteesta, joka sattui hänen omalla keikallaan. Artisti kertoi roikkuneensa lavalla olleessa trussissa. 

– Kuvittelin, että ne ovat sellaisia, jotka kestävät tällaisen raavaan miehen painon. Paljastui, että se oli valkokankaan pidike joka tuli saman tien alas. Tipuin kulmamonitorin päälle selälteni. Bändikaverit luulivat hetken, että se oli siinä. Nousin kuitenkin sieltä, hän kertaa. 

Jaksossa hän pääsi pelaamaan myös Leppälän kanssa Kaikkihan tän tietää -peliä, jossa Uusivirran tuli arvata Possen osio, josta hänelle näytettiin pätkä. Leppälän puolestaan tuli arvata, mistä Uusivirran kappaleesta hän kuuli näytteen.

Leppälä ei arvannut Uusivirran toista kappaletta oikein.

– Jarppi hei, tämä on ehkä suurin hittibiisini. Kaikki täällä yleisössä tietää tän. Jarppi, tiedätkö mikä on Ruisrock? Oletko koskaan ollut Ruisrock-festivaaleilla? hän kyselee. 

– Olavi, mitä tapahtui Ruisrock-festareiden jatkoilla? Aku heitti Uusivirralle takaisin. 

Miten hän vastaa? Mikä kappale oli kyseessä? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Mitä levyn nimi Pieni kuolema tarkoittaa? Katso koko haastattelu:

Posse perjantaisin klo 20 suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat