Äkillisesti menehtyneen Lisa Marie Presleyn ex-puoliso sai kaksikon lasten huoltajuuden

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana

Lisa Marie Presleyn entiselle puolisolle Michael Lockwoodille myönnettiin ex-parin kaksosten Finleyn ja Harperin huoltajuus.

12. tammikuuta sairaskohtaukseen menehtyneen Lisa Marie Presleyn entinen aviopuoliso Michael Lockwood on saanut kaksikon 14-vuotiaiden kaksostytärten Finleyn ja Harperin huoltajuuden, uutisoi muun muassa Page Six. Sisäpiirilähteiden mukaan päätös olisi täysin vastoin sitä, mitä Presley eläessään olisi halunnut. 

Muusikkona työskentelevä Lockwood ja Presley olivat naimisissa vuosina 2006-2021. Lockwood, 61, jätti maaliskuussa hakemuksen tullakseen hänen ja Presleyn kaksosten lailliseksi huoltajaksi. Losangelesilainen tuomari Lynn Healey Scaduto hyväksyi pyynnön torstaina 13. huhtikuuta. Täysi huoltajuus siirtyy Lockwoodille, ellei joku muu perheenjäsen riitauta päätöstä perintöoikeudessa. 

Oikeuden kuulemisessa Lockwoodin asianajaja Scott Rahn oli vakuuttanut asiakkaansa olevan "hyvissä kollegiaalisissa sekä perheellisissä suhteissa kaikkiin asianosaisiin" ja että hänellä olisi paitsi "oikeudellinen, mutta myös moraalinen velvollisuus suojella kaksosten etuja". 

Lähteet ovat kuitenkin kertoneet muuta. Kertoman mukaan Lockwoodia ei olisi kutsuttu Presleyn hautajaisiin alkuvuodesta. Lähteiden mukaan Lisa Marie Presleyn äiti Priscilla Presley olisi kuitenkin saanut Lockwoodin mukaan tilaisuuteen Memphisin Gracelandiin. 

Presley haki avioeroa Lockwoodista vuonna 2016 ja kaksikko taisteli omaisuudestaan sekä lastensa huoltajuudesta usean vuoden ajan. Nyt, kun Lockwood on kaksosten huoltaja, voi hän myös edustaa lapsiaan meneillään olevassa jäämistöokeudenkäynnissä, joka koskee Lisa Marie Presleyn miljoonien dollarien rahastoa.

Lisa Marie Presley oli kuollessaan 54-vuotias. Hänen kuolinsyynään oli äkillinen sydänpysähdys. Presley oli legendaarisen laulajan Elvis Presleyn ainut lapsi. 

Lue myös:

    Uusimmat