Aivokasvainleikkauksessa ollut Johanna Ojala-Niemelä kiittää sairaalan henkilökuntaa Facebookissa: "Leikkaus meni hyvin ja tästä toipuminen alkaa"

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä jää sairauslomalle 0:22
Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä kertoi 9. joulukuuta MTV Uutisille sairauslomastaan.

Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä (sd.) kiittää Facebookissa suomalaista terveydenhuoltoa ja sen "huippuammattilaisia". 

Johanna Ojala-Niemelä jäi maanantaina sairauslomalle aivokasvaimen takia, ja hänet on nyt leikattu Oulun yliopistosairaalassa.

–  Haluan antaa kiitokseni suomalaiselle terveydenhuollolle, jossa huippuammattilaiset ovat hoitaneet minua parhaalla mahdollisella taidolla. Olen saanut hyvää hoitoa ja huolenpitoa OYS:n henkilökunnalta, erityisesti hoitajilta. Leikkaus meni hyvin ja tästä toipuminen alkaa, Ojala-Niemelä kirjoittaa.

Hän kertoo päivityksessään miettineensä etukäteen tarkkaan, kertooko hän sairastumisestaan julkisesti, mutta on nyt tyytyväinen julkistuspäätökseen.

– Pohdin pitkään, kuinka julkisesti haluan sairastaa ja koen, että tein oikean ratkaisun kertoessani asiasta avoimesti. Kannustavat viestinne, niin peukutuksin, rukouksin kuin avuntarjouksin, ovat luoneet ympärilleni hyvyyden kehän, joka auttaa jaksamaan sairauden selättämisessä.

Ojala-Niemelä mainitsee, että työorientoituneella ihmisellä on nyt edessä vaikein vaihe eli osata olla armollinen itselleen.

– Yritän pysyä arjessa kiinni, mutta vastuut olen nyt siirtänyt muille. Lämpimät ajatuksenne kannattelevat minua tästä eteenpäin kohti toipumista. Toivotan hyvää joulun odotusta teille kaikille. Levätään ja nautitaan läheisistä. 

Lue myös:

    Uusimmat