Mainos

Äitiä arvostellaan rajusti: Aikoo ostaa jokaiselle lapselleen tonnilla joululahjoja – ja ponin

Charlotte-niminen äiti aiheutti some-myrskyn keskustelupalstalla kerrottuaan, paljonko hän kuluttaa lastensa joululahjoihin.

Charlotte-niminen äiti aiheutti nykyajalle tyypillisen some-myrskyn Netmums-keskustelupalstalla. Charlotte tunnusti joululahjojen hintaa koskevassa keskustelussa muille äideille, että hän käyttää tuhat puntaa, noin 1200 euroa, jokaisen lapsensa joululahjoihin.

Tonnin lahjavuoren lisäksi lapset saavat yhteisen ponin, kertoo Daily Mail. Poni oli Charlotte C:n mukaan ”ekstralahja”.

Muut keskustelijat epäilivät ansaitusti, että kyseessä on vitsi tai huijaus. Charlotte kuitenkin vakuuttaa, että on itsekin omistanut hevosia, ja siksi lapsetkin pitävät niistä. Nainen tuomittiin heti kehuskelevaksi.

– En kehuskele, sinä et tunne minua tai tiedä, mitä perheeni on joutunut kokemaan, joten jos minulla oin varaa viettää upea päivä lasteni kanssa yhden kerran vuodessa, teen sen, nainen kirjoitti.

Myös muutama muu äiti aikoi hankkia ponin tai auton, koska lapset toivoivat niitä. Moni muu keskustelija kuitenkin piti 75 punnan, noin 90 euron, summaa ehdottomana ylärajana lapsen lahjalle. Keskustelijoiden mukaan joululahjat myös kallistuvat joka vuosi, ja paketteihin uppoaa helposti satasia. 

Ota kantaa!

Lemmikki ei koskaan sovi lahjaksi:

0:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.