Mainos

Äiti yllätti hauskalla Snapchat-filtterillä – kiittämättömän teinin vastaus nostatti someraivon

Teinitytön äidin synttäriyllätys ei saanut odotettua vastaanottoa, kertoo Mirror.

Teinin pahin painajainen on tulla vanhempiensa nolaamaksi. Näin kävi myös 17-vuotiaalle Jenna Fluegemanille, joka julkaisi Twitterissä käymänsä keskustelun äitinsä kanssa sen jälkeen, kun äiti oli yllättänyt teininsä kekseliäällä Snapchat-lahjalla.

Äiti oli suunnitellut tyttärensä 17-vuotisjuhliin oman Snapchat-filtterin, jota vieraat voisivat käyttää juhlapaikalla päivittäessään sosiaaliseen mediaan juhlahuuman keskeltä. Filtteri lisäsi yksinkertaisen ”Jenna”-tekstin jokaiseen kuvaan.

Jos tviitti ei näy, katso se täältä.

Tytär kuitenkin tyrmistyi suunnattomasti yllätyksestä kuullessaan siitä ensimmäisen kerran äitinsä lähettämässä tekstiviestissä. Äiti kirjoitti viestissä luoneensa tyttären juhlia varten oman Snapchat-filtterin ja pyysi tytärtään tarkistamaan sovelluksestaan, näkyikö se oikein. Tytär vastasi viestiin: ”miksi menit tekemään noin?”

Jenna-tytär julkaisi viestinvaihdon myöhemmin Twitterissä pilkaten äitiään hölmöstä ideasta. Yllättäen tätä seurasi tviitti-myrsky, jossa tytärtä soimattiin kiittämättömäksi. Myöhemmin tytär puolusti kantaansa kertomalla kiittäneensä äitiään kauniista ajatuksesta, mutta pahastuneensa alun perin, koska ei halunnut osakseen luokkatovereidensa huomiota.

Lähde: Mirror, Twitter

***

10:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.