Äiti valehteli 8 vuoden ajan, että poika oli vakavasti sairas – 13 turhaa leikkausta!

Täysin terve poika on elämänsä aikana joutunut käymään läpi 323 sairaalakäyntiä ja 13 tarpeetonta leikkausta äitinsä valheiden vuoksi.

Teksasilainen Kaylene Bowen on poikansa Christopherin syntymästä, vuodesta 2009, asti uskotellut lääkäreille hänen lapsensa olevan vakavasti sairas. Äidin mukaan hänen poikansa kärsi vakavasta maitoallergiasta ja tarvitsi kipeästi keuhkojensiirtoa vakavien sivuoireiden vuoksi. Hän uskoi myös poikansa sairastavan syöpää. 

Bowen on kertonut julkisesti sosiaalisessa mediassa poikansa sairauksista ja perustanut jopa sivuston kerätäkseen rahaa sairaan lapsensa kalliita hoitoja varten.

– Hän alkoi väittää, että lääkäreiden tuomion mukaan poikani ei tulisi koskaan kävelemään. Hän väitti myös, että pojalla oli ongelmia syömisen kanssa ja hän tulisi tarvitsemaan letkuruokintaa, pojan isä Ryan Crawford kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaalakäyntejä ja huolta pojan terveydentilasta ehti jatkua yli kuuden vuoden ajan, ennen kuin totuus paljastui – Christopher ei ollutkaan sairas. Poikansa sijaan äiti olikin se, joka tarvitsi hoitoa. Bowenin todettiin kärsivän Münchhausenin oireyhtymästä, psyykkisestä sairaudesta, jossa sairastuneet valehtelevat sairauksista saadakseen huomiota ja hoitoa.

Leikkaukset olisivat voineet koitua pojan kohtaloksi

Bowenin ex-miehen mukaan nainen alkoi oireilla jo raskausaikana, jolloin hän ravasi lääkärillä mitä erilaisimmista syistä. Lääkäreiden vastaanotoilla käyminen jatkui heti lapsen syntymän jälkeen, ja vuosien 2009 ja 2016 välisenä aikana äidin on raportoitu vieneen poikansa sairaalaan peräti 323 kertaa.

– Asiat eskaloituivat ja hän väitti, että poikani tekisi kuolema. Olin kauhuissani, sillä mielestäni poikani oli voinut täysin hyvin, Crawford kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies kertoo tuntevansa syyllisyyttä siitä, ettei hän ollut onnistunut paljastamaan valhetta jo vuosia sitten. Hänen kahdeksanvuotias poikansa on elämänsä aikana joutunut käymään läpi peräti 13 turhaa leikkausta, jotka jo itsesään olisivat voineet maksaa viattoman pojan hengen.

– Hän sanoi aina, että Christopher on sairas. Joka ikinen viikko. Joka ikinen kuukausi, turhautunut isä kertoo.

Tällä hetkellä 34-vuotias äiti on pidätettynä ja hänen syytetään aiheuttaneen lapselleen vakavia fyysisiä vammoja. 

Lähde: Dailymail

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja