Äiti meni katsomaan, oliko kaikki hyvin – 15-vuotias tytär olikin synnyttänyt vauvan kauppakeskuksen vessassa

Malesialaisessa kauppakeskuksessa koettiin erikoinen välikohtaus, kun vanhempiensa tietämättä raskaana ollut teinityttö synnytti lapsen. 

Perheenäiti järkyttyi toden teolla saatuaan selville, että hänen 15-vuotias tyttärensä oli juuri synnyttänyt vauvan malesialaisen kauppakeskuksen vessaan kesken perheen ostosreissun.

Kun lähes tunti oli kulunut, eikä vessaan mennyttä tytärtä alkanut kuulua takaisin, äiti päätti mennä tarkistamaan, oliko hänen tyttärensä kunnossa. Äitiä odotti vessassa tytär, joka piteli käsissään yltä päältä veressä ollutta vauvaa. Löydettyään juuri synnyttäneen tyttärensä vanhemmat kiidättivät hänet sairaalaan, ennen kuin raportoivat välikohtauksesta poliisille.

Tyttö oli eronnut lapsen isästä jo kuukausia sitten

Perhe, mukaan lukien isä ja pikkuveli, olivat saapuneet ostoskeskukseen 21. marraskuuta noin puoli viiden aikaan iltapäivällä, kun tytär oli alkanut valitella kovia vatsakipujaan.

Teinitytön vanhemmilla ei ollut aavistustakaan siitä, että heidän tyttärensä oli raskaana. Myöhemmin tytär myönsi olleensa seksuaalisessa kanssakäymisessä 17-vuotiaan poikaystävänsä kanssa. Pari oli eronnut viisi kuukautta sitten. Poliisi on jäljittämässä lapsen todennäköistä isää jatkotutkimuksia varten.

Lähde: TheStar

***


Lue myös:

    Uusimmat