Mainos

Äiti menetti tyttärensä – sai tavata lapsen, jonka rinnassa tämän sydän nyt sykkii

Äkillisesti menehtyneen tytön äiti teki epäitsekkään päätöksen toteuttaakseen tyttärensä unelman. 

Sen jälkeen, kun Amber Travaglionin tytär menehtyi äkillisesti, äiti teki jotain poikkeuksellista. Hän päätti lahjoittaa pikkutyttönsä elimet auttaakseen vanhempia, jotka elävät oman lapsensa menettämisen pelossa. Äiti kertoo, että tällä tavalla hän tuli täyttäneeksi myös tyttärensä suurimman unelman. 

– Hän haaveili maailmasta, joka olisi täynnä rauhaa, onnellisuutta ja kauneutta aivan kaikille.

– Hän halusi olla lääkäri ja pelastaa ihmisiä. Se oli hänen unelmansa, äiti kertoo tyttärestään Melodysta.

Tapaaminen antoi äidille rauhan

Viime kuussa Travaglion sai kokea tunteikkaan jälleennäkemisen, kun äiti tapasi tytön, joka kantoi hänen edesmenneen tyttärensä sydäntä. Äiti sai kuulla, kuinka hänen tyttärensä sydän hakkasi vahvana 5-vuotiaan Peyton-tytön rinnassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Koin suunnatonta rauhaa ja asioiden päätökseen saamisen tunnetta kuullessani tyttäreni sydämen uudelleen, Travaglion kertoo.

Lasten äidit olivat suunnitelleet tapaamista viime vuodesta lähtien. Tapaaminen merkitsi molemmille perheille erittäin paljon.

– Minun täytyi saada nähdä tyttö, joka kantaa sisällään lapseni sydäntä. Ja minun täytyi saada nähdä äiti, joka pitää huolta hänestä. Minun täytyi nähdä se omin silmin, että vaikka minun maailmastani on tullut niin paljon surullisempi, tämän vuoksi on tapahtunut myös hyvää, Travaglion kertoo.

Antoi elämälle toisen mahdollisuuden

Tapahtumaketju sai alkunsa tammikuussa 2015, kun Peytonin todettiin sairastavan akuuttia sydänlihastulehdusta. Perheelle kerrottiin, että tyttö tarvitsisi nopeasti uuden sydämen, mutta hän olisi liian sairas elinsiirtoon. 

Sydänkoneeseen kytketylle tytölle annettiin ainoastaan kolmen prosentin selviytymismahdollisuus. Lopulta tyttö osoitti kuitenkin paranemisen merkkejä, ja kesäkuussa perhe sai puhelun mahdollisesta elinsiirrosta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sydän aiottiin siirtää Melodylta, joka oli menehtynyt äkillisesti hengitystiet sulkeneeseen astmakohtaukseen. Ambulanssilla sairaalaan kiidätetty tyttö ei reagoinut lääkitykseen, vaan menehtyi kohtaukseen yhdeksäs kesäkuuta 2015. 

Elinsiirto onnistui hyvin, ja nyt Peyton voi vihdoin elää normaalia lapsen elämää; hyppiä, juosta ja leikkiä. Molemmat äidit toivovat, että heidän tarinansa saisi ihmiset harkitsemaan elinluovutusta.

– Se antoi hänen elämälleen uuden mahdollisuuden.  Ilman elinluovutusta hän ei todennäköisesti olisi tässä nyt, Peytonin äiti kertoo.

Lähde: Today 

***

6:08

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.