Mainos

Äiti kyllästyi imetyksensä arvosteluun – julkaisi rohkean kuvan: "Voit tuijottaa, en välitä"

Imettävä äiti toivoo, että jokainen pitäisi huolta vain omista asioistaan.

Whitney Renee Huntwork kyllästyi imetystä kritisoiviin kommentteihin ja päätti julkaista omansa – runomuodossa. Huntwork julkaisi Facebookissa kuvan, jossa imettää lastaan kaupan käytävällä. Oheen hän riimitteli runon, jossa kertoo, että aikoo imettää jatkossakin missä haluaa.

– Koska vain. Missä vain. Voit tuijottaa, en välitä. Ruokin nälkäisen lapseni, tässä tai tuolla, jos et pidä rinnastani, en edelleenkään välitä, englanninkielisessä tekstissä todetaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Pullo tai rinta, se kaikki on vain ruokaa. Uskotko edelleen, että minun pitäisi peittää itseni? Sinun kannattaisi juosta kertomaan äidillesi. Otatko puhelimesi esiin ottaaksesi kuvan? Ja minä olen se, jolla on ongelma?

Huntwork toivoo, että jokainen pitäisi huolta vain omista asioistaan. Siinä missä hänen toimintaansa voi joku kutsua ällöttäväksi, hän itse pitää saamiaan negatiivisia kommentteja ällöttävinä.

– Luuletko, että haen huomiota? Olet väärässä, katsos, olen todellakin kiinnostunut vain minun ja vauvani hyvästä olosta.

Kuva on julkaistu jo vuonna 2016, mutta se kerää edelleen suosiota netissä. Littlethings.com kirjoitti julkaisusta syyskuussa 2017. Facebookissa kuvaa on jaettu jo yli 140 000 kertaa.

– En voi uskoa, että tämä kiertää edelleen. Se on alkanut taas viime päivinä, olen saanut taas hulluna viestejä ja kaveripyyntöjä. En pysy perässä, Huntwork totesi jo syyskuussa 2016.

 

***

2:26

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.