Mainos

Äiti jakaa mielipiteet videollaan: Kiroili lapselleen iltasadun aikana!

Hyväksytkö sinä kiroilun lapsen kuullen?

The Young Mummy -blogia pitävä Sophie Cachia, 26, julkaisi Instagramissa ja Facebookissa videon, jossa hän lukee tunnettua aikuisille suunnattua "lastenkirjaa" Go the F**k to Sleep

Videolla Cahcia lukee 2-vuotiaalle pojalleen pätkän kirjasta, joka vapaasti suomennettuna kuuluu näin:

"Pennut ja leijonat kuorsaavat,
mukavasti kasaan käpertyneenä.
Kuinka pystyt tekemään kaikkea muuta mahtavaa p*skaa,
mutta et helvetti vieköön pysty käymään makuulle nukkumaan?"

Videon yhteydessä Cahchia on käyttänyt hashtagia #toddlerlife eli #taaperoelämää. Videota on katsottu jo yli 66 000 kertaa ja se on herättänyt paljon tunteita.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Video voi ymmärrettävistä syistä herättää paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Siinä missä toiset ovat ottaneet sen huumorilla, toisten mielestä Cahcia altistaa lapsensa turhaan kiroilulle.

Bloggari puolusteli toimiaan Herald Sunille sanoen, ettei hyväksy kaikkea kiroilua, mutta väittää poikansa kuulevan pahempia sanoja jo televisiosta. Cahchia huomauttaa myös, että siinä on eroa, kiroileeko suoraan lapselle vai lapsen kuullen.

– Täytyy sanoa, että ihailin sivuasi ennen tätä päivitystä. Minun piti kirjaimellisesti katsoa tämä lukemattomia kertoja ymmärtääkseni, että kiroilit lapsesi edessä. Opetat hänelle vääriä asioita noin pienestä lähtien ja varastat häneltä hänen viattomuutensa, kommentoi eräs tuohtunut nainen.

– Kiroilu ei tee ihmisestä pahaa, pahana ihmisenä oleminen tekee! Jotkut meistä valitsevat kiroilla ja toiset eivät, ketä kiinnostaa! Hän on mahtava äiti ja hänen poikansa on terve, puolusti puolestaan toinen.

Cahcian itsensä mukaan tuhannesta kommentista vain pari oli negatiivisia. Cachian Instagram-tiliä seuraa yli 100 000 ihmistä.

Video: Entä jos aikuiset käyttäytyisivät kuin lapset?

1:17

Lähteet: Netmums, Herald Sun

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.