Äiti ansaitsee luksusta, katso lahjavinkit!

Äitienpäivää juhlitaan sunnuntaina 8. toukokuuta. Ovatko lahjaideat vähissä? Maailman kuuluisin kodinhengetär Martha Stewart neuvoo, miten voit ilahduttaa omaa äitiäsi!

Taas on se aika vuodesta, kun on aika nostaa äidit jalustalle ja muistaa heitä äitienpäivän kunniaksi. Äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina, eli tänä vuonna 8. toukokuuta.

Etkö ole vielä keksinyt lahjaideaa omalle äidillesi? Ei hätää! Ihana kodinhengetär Martha Stewart neuvoo MarthaStewart.com-sivustollaan, kuinka voit muistaa äitiä persoonallisella tavalla.

1. Yhteinen leffailta

Paras lahja äidille on viettää yhteistä laatuaikaa! Elokuvareissu on aina hyvä vaihtoehto, mutta vie ideaa hieman pidemmälle. Suunnittele teille yhteinen koti-ilta, jonka aikana katsotte kaikki äitisi lempileffat ja herkuttelette äitisi lempiruoalla. Vinkki: Askartele itse leffaliput!

2. Pientä hemmottelua

Stressaantunut ja kiireinen äiti arvostaa pientä hemmottelua keskellä arkea. Tee äidille luonnonmukainen vartalonkuorintavoide Marthan helpoilla nikseillä! Sekoita vartaloöljyyn joko karvassuolaa, merisuolaa tai ruokosokeria. Jos haluat voiteeseen väriä, lisää joukkoon sitrushedelmän kuorta. Kaunis purkki viimeistelee lahjan.

3. Kodista luksuskylpylä!

Jos haluat viedä hemmotteluidean pidemmälle, lahjoita äidillesi kylpyläkokemus omassa kodissa. Äitisi ilahtuu varmasti hemmottelukorista, joka sisältää esimerkiksi kauniita saippuoita, tuoksukynttilöitä, pehmeitä pyyhkeitä, vartalovoiteen ja hiusharjan.

4. Kauniita muistoja

Osta pelkistetty valokuvakehys ja koristele se itse oman makusi mukaan esimerkiksi pitsillä tai kauniilla kuvioinnilla. Sujauta kehykseen valokuva itsestäsi ja äidistäsi vaikkapa viime kesän mökkireissulta tai yhteiseltä lomamatkalta. Näin äitisi muistaa hauskat yhteiset hetkenne päivittäin.

5. Erilainen aamupala

Kukapa äiti ei haluaisi herätä äitienpäivänä aamupalan tuoksuun? Myös aikuiset lapset voivat muistaa äitiä aamupalan muodossa. Sekoita itse mysliseos äitisi mieltymysten mukaan ja lahjoita se äidillesi kauniissa purkissa. Päästä mielikuvitus lentämään ja yhdistele rohkeasti kuivattuja hedelmiä keskenään. Tämän lahjan plussiin lukeutuu se, että äitisi voi nauttia valmistamaasi aamiaista myös äitienpäivän jälkeen.

Seuraa Martha Stewartia AVA-kanavalla:

arkipäivisin kello 17.00.

maanantaisin kello 14.35, tiistaisini kello 14.40.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja