Aira Samulinin piti osallistua tänään Eläinsuojelugaalaan – järjestäjä Marko Björs pyytää vieraita kunnioittamaan edesmenneen tanssilegendan toivetta

Marko Björs järjestää Eläinsuojelugaalan – taidehuutokaupalla kerätään varoja 9:11
Katso koko haastattelu: Marko Björs saapui studioon suloisen koiransa Allin kanssa

Marko Björs järjestää tänään Suomen viihde- ja kulttuuriseuran Eläinsuojelugaalan.

Suomen viihde- ja kulttuuriseuran Eläinsuojelugaalaa vietetään tänään lauantaina. Ratsastusvalmentaja  Marko Björsin järjestämässä gaalassa kerätään taidehuutokaupalla varoja Suomen eläinsuojelulle.

Björs vieraili Eläinsuojelugaalan tiimoilta Huomenta Suomen haastattelussa lauantaiaamuna 4. marraskuuta. Hän kertoi Eläingaalan syntyneen aikoinaan hänen nyttemmin edesmenneen ystävänsä Uma Aaltosen ideasta. 

– Hän toivoi, että tällainen gaala järjestettäisiin. Hän ei valitettavasti itse päässyt mukaan, ja päätin silloin, että ensimmäinen gaala tehdään ikään kuin Uman kunniaksi, Björs kertoi.

Björsin mukaan edesmenneen tanssilegendan Aira Samulinin oli tarkoitus osallistua tänään Eläinsuojelugaalan. Björs ja Samulin olivat pitkäaikaisia ja läheisiä ystäviä.

– Juttelimme Airan kanssa joka viikko. Puhuimme vain vähän aiemmin, että nähdään gaalassa. Aira on ollut joka kerta mukana gaalassa ja halusi tehdä hyvää. Hän oli todella hyväntekijä, Björs sanoi.

Samulinia tullaan muistamaan illan gaalassa.

– Kun muistellaan Airaa, niin sen jälkeen tulen sanomaan, että Airan toiveiden mukaan tänään pidetään hauskaa, nautitaan elämästä ja tehdään hyvää eläinsuojelulle, Björs sanoi hymyillen.

Yllä olevalla haastatteluvideolla Björs kertoo muun muassa, miksi toivoo Suomeen lemmikkiajokorttia.

Lue myös:

    Uusimmat