Aiotko tien päälle joulun aikaan? Operaatio Lumihiutale rientää hätiin, jos ongelmia ilmenee – näin tavoitat urhoolliset vapaaehtoiset

Autoliiton tiepalvelutempaus Operaatio Lumihiutale turvaa jälleen matkaan- ja perillepääsyä joulunajan liikenteessä. Lauantaina käynnistynyt tehostettu päivystys auttaa autoilijoita uudenvuodenpäivään asti.

Vapaaehtoiset ovat operaation ajan lähtövalmiudessa avustamaan tien päällä pulaan joutuneita.

Tyypillisiä avustustehtäviä joulunajan maanteillä ovat ovien avaukset avainten jäätyä sisälle autoon, renkaan vaihdot ja polttoaineen viennit.

Autoliitto muistuttaa, että monesti avuntarve olisi ehkäistävissä huolellisuudella ja ennakoinnilla. Esimerkiksi rengasrikkoja voi välttää mittaamalla ennen matkalle lähtöä rengaspaineet ja säätämällä ne kuormitusta vastaaviksi.

Operaatio Lumihiutale päivystää Autoliiton yleisen tiepalvelun numerossa 0200 8080. Apua voi tilata myös Autoliiton mobiilisovelluksella, jonka kautta avuntarvitsijan paikkatiedot välittyvät auttajille.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja