Mainos

Aikuiset tajuttomina etupenkillä – heroinistipariskunnan poika sai uuden kodin

1:09

4-vuotias poika, joka löytyi tajuttomien aikuisten ajaman auton takapenkiltä, on saanut uuden kodin.

Heroiiniyliannostuksen ottaneesta ja auton rattiin sammuneesta pariskunnasta julkaistut kuvat järkyttivät raadollisuudellaan viime viikon lopulla. Auton takapenkillä oli naisen lapsenlapsi, joka otettiin viranomaisten huomaan heti tapahtumapaikalla. 

Autoa kuljettanut mies oli naisen miesystävä, joka oli kuljettamassa hengenvaarallisessa tilassa olevaa naista hoitoon. Nainen oli saanut lapsen huoltajuuden kuusi viikkoa sitten, eikä mikään viranomaisten mukaan viitannut tuolloin huumeongelmiin.

Nyt lastensuojeluviranomaiset kertovat uutistoimisto AP:lle, että poika on sijoitettu isosedän sekä isotädin luokse asumaan.

Ohiossa, Yhdysvalloissa sijaitsevan East Liverpoolin kaupungin poliisilaitoksen johtaja John Lane kertoi maanantaina uutiskanava CNN:n haastattelussa, että kuvien julkaisemisella pyrittiin parantamaan ihmisten tietämystä huumeiden vaaroista.

Kuvien pariskunta päätyi viranomaisten haaviin sattumalta. Työmatkalla ollut poliisi oli huomannut koulubussin perässä holtittomasti ajavan auton, joka oli muun muassa tehnyt äkkijarrutuksen estääkseen törmäämisen bussiin.

Auton kuljettaja on myöntänyt syyllistyneensä rikokseen ja hänet on tuomittu noin vuoden mittaiseen vankilatuomioon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.