Aikuiset paljastavat, miten karmivia asioita lapset ovat sanoneet: "Tähän minut on haudattu, eikö niin?"

Mikki Kendall kysyi Twitterissä, millaisia karmivia asioita lapset ovat möläytelleet. Eräs pikkupoika oli todennut isälleen "leikkaan sinut pieniksi palasiksi". 

Video: Näin kaiverrat kurpitsan halloweeniksi!

Mikki Kendall kysyi Twitterissä lasten kanssa työtä tekeviltä tai heidän kanssaan aikaa viettäviltä, millaisia karmivia asioita lapset ovat möläytelleet.

Vastauksia tuli lukuisia – ilmeisesti lapset ovat pelottavampia kuin uskoimmekaan!

– Kun tyttäreni oli kaksi, kävelimme joen yli ja pysähdyimme katsomaan sitä. Hän tuijotti sitä hiljaa ja osoitti sitä sitten ja sanoi "minä kuolin tuolla", Beth Tigay kuvailee.

– Istuimme rannalla serkkuni ja hänen ystäviensä kanssa. Hänen parhaan ystävänsä tuolloin nuorin lapsi, noin kolme, oli vähän taaempana, käveli keskittyneesti ympyrää ja vuoroin kaivoi hiekkaa ja hakkasi maata muovilapiollaan mutistessaan jatkuvasti itsekseen. Vain serkkuni oli tarpeeksi lähellä kuullakseen, mitä lapsi sanoi, ja näin hän sanoi: "Se leikkaa sydämen irti ja pakottaa sinut rakastumaan", Kaitlen Exhume kertoo.

– Nelivuotias serkkuni tuli luokseni, istui syliini ja alkoi nauraa. Kysyin häneltä "mikä on hauskaa" ja hän vastaa "vatsassasi oleva vauva on hauska". En edes ollut vielä kertonut kellekään olevani raskaana, nimimerkki #freeTJ paljastaa.

– Olin vahtimassa lasta, jonka olin tuntenut noin viisi minuuttia, ja hän tuijotti minua, kikatti ja sanoi sitten: "Isäsi on hauska. Mikset sinä nauranut?" ja käveli pois. Isäni oli ollut tuolloin kuolleena 15 vuotta ja lapsi oli 4-vuotias, nimimerkki Elsa Sjunneson-Henry, Fancy Cyclops kertoo.

"Entä, jos poikaystäväsi kuolisi?"

– 5-vuotias: "Voinko mennä kanssasi naimisiin?" Minä: "Et, muru, pahoittelen, minulla on poikaystävä". 5-vuotias miettii sekunnin: "Entä, jos hän kuolisi?" nimimerkki pink panther kuvaa.

– Olin juuri ostanut lapselleni valkoisen pehmopupun. Pojan vastaus oli: "Kun olin sinun isäsi, hankin sinulle juuri tällaisen, sitten et nähnyt minua enää". Hänet on nimetty isäni mukaan, en nähnyt isääni 12 vuoteen sen jälkeen, kun hän antoi minulle pupun, Rebecca Thompson kertoo.

Kuvia Rebecca Thompsonin perheen pupuleluista. Jos kuva ei näy, katso se täällä

– Kun kaksoseni syntyivät, toisella kesti kauemmin alkaa puhua. Kun hän aloitti, hän puhui sujuvaa espanjaa. Mitä emme puhu kotona. Eikä puhu kukaan muukaan ihmisistä, joita hän oli tuolloin tavannut, nimimerkki Sweet Jas Jones muistaa.

– Yksi lapsistani piirsi kuvan lentokoneesta ja sanoi sitten "kaikki ihmiset lentokoneessa ovat ansassa". Kysyin "mitä". Sitten hän piirsi oransseja liekkejä ja punaista verta kaikkialle ja sanoi, että he ovat kaikki kuolleet eikä kukaan koskaan löytäisi heitä, Cine Sister kuvailee.

"Isi, minä aion syödä sinut..."

– Tänään, kun olimme valmistautumassa yöpuulle, kaksivuotiaani kuiskaa: "Tuolla on hirviö." Minä: "Missä?" Kaksivuotias: "Juuri tuossa" *hän osoittaa tyhjää*. Minä: "Oh..." Kaksivuotias: "Meidän täytyy lähteä täältä, nyt heti", carla kertoo.

– Veljenpoikani, 4, katsoi (Sex Pistols -yhtyeen basisti) Sid Viciousin julistetta seinälläni (ja sanoi) "hän tappoi itsensä". Kysyin, miten hän tiesi sen, ja poika vastasi "koska hän on täällä", nimimerkki Ramen babe sanoo.

– Olen ollut lapsenvahtina pienelle tytölle siitä asti, kun hän oli ehkä kaksivuotias. Hänen syntymäpäivänsä on kesäkuun kuudes päivä 2006, tiedättehän, 666, ja yhtenä päivänä panin hänet päiväunille ja hän heräsi kirkuen, ettei ole valmis palaamaan kotiin "hänen luokseen", sumi sanoo.

– Poikani, viisivuotias: "Isi, minä aion syödä sinut." "Awww..." "Joo, aion leikata sinut pieniksi palasiksi", Kevin M. Kruse kuvaa poikansa sanoja. 

"Tuo mies kuolee"

– Olin ostoksilla ja yksi pikkutyttö kiskoi äitinsä hihaa sanoen "näen sen, äiti. Näen sen." Äiti kysyi kärsivällisesti "minkä, kulta?" Tyttö vastaa: "Kaiken. Kaiken, äiti". Sitten hän katsoo minua ja sanoo: "Tuo mies kuolee jonain päivänä", nimimerkki BloodRiverFlow muistelee.

– Kun pikkuveljeni oli viisi, hän oli tapaamassa perheystäväämme ensimmäistä kertaa. Hän katsoi tätä naista suurilla silmillään ja sanoi "sinä tulet katumaan tätä iltaa", nimimerkki E Latimer kertaa.

– Äitini ystävän tytär kertoi jatkuvasti noin nelivuotiaana mummolleen, miten "minä olin ennen sinun äitisi" ja kuvaili yksityiskohtaisesti mummon lapsuudesta asioita, jotka vain hänen oma äitinsä olisi voinut tietää. Tilanne saavutti huippunsa, kun he olivat yhtenä päivänä kävelemässä hautausmaalla ja tyttö juoksi pois kivien väliin. He löysivät hänet isoisoäitinsä haudan viereltä, ja tyttö sanoi "tähän minut on haudattu, eikö niin?", nimimerkki Greig sanoo.

– Kävelin kaksivuotiaani kanssa talomme vieressä olevalla hautausmaalla. Hän kysyy: "Äiti, kuka on tuo punatakkinen mies kivitalon vieressä?" Hän osoitti mausoleumia. Hautausmaalla ei ollut ketään muuta. "Mies vilkuttaa minulle!" Tyttö vilkutti takaisin. "Hän tulee luoksemme juttelemaan!", nimimerkki Kate, But the Tired Version kertoo lapsensa sanoista.

"Istuin sohvalla, kuulin raapivan äänen, jolla oli tarkoitus saada huomioni, katsoin ylös ja näin tämän." Taulussa lukee ”minä voin haistaa pelkosi". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja