Aikuisen miehen epäillään pahoinpidelleen alaikäisen pojan jääkiekkokaukalolla Kerimäellä

Aikuisen miehen epäillään pahoinpidelleen lasta jääkiekkokaukalon laidalla pukukopissa Savonlinnan Kerimäellä. Tapaus sattui eilen myöhään iltapäivällä tai illalla.

Rikoksen kohteeksi joutui alaikäinen poika, ja poliisi selvittää, onko teosta syytä epäillä muitakin kuin poliisin tiedossa olevaa miestä.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Pahoinpitelyrikoksen tutkinta jatkuu, rikoskomisario Jouni Väistänen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoo MTV Uutisille.

Poliisi selvittää myös, mistä tapahtumat ovat lähteneet liikkeelle. Toistaiseksi asianosaisia tai todistajia ei ole päästy vielä kuulemaan.

Tapauksella on Väisäsen mukaan ollut "muutamia" todistajia.

Koulu tarjoaa kriisitukea

Savonlinnan sivistystoimen johtaja Ripatti Mikko kertoo, että paikallinen koulu on järjestäynyt kriisiapua tilannetta todistaneille koululaisille. Mahdollisuudesta saada tukea on tiedotettu paitsi lapsille myös näiden vanhemmille. 

Ripatti painottaa, että koulu itsessään ei liity mitenkään illan tapahtumiin, vaan pahoinpitelyyn reagoitiin koulun osalta vain siksi, koska teon silminnäkijöinä on paikallisia lapsia ja nuoria. Ripatti kiittää koulun toimintaa esimerkilliseksi.

Hän haluaa osaltaan kiittää kriisiapua antavia tahoja.

–He ovat tällaisissa tilanteissa aina korvaamaton apu ja tuki. Tekevät tärkeää työtä, hän toteaa.

Mulla ei tarkempaa tietoa tapauksesta. Siitä minulla ei ole tarkempaa tietoa.

Iltalehti kertoo, että Kerimäen koulu lähetti oppilaiden vanhemmille Wilma-viestin, jossa kertoi "vakavasta väkivallanteosta".

Juttua päivitetty 15.12. kello 15.24: Juttuun päivitetty sivistystoimen johtajan kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja