kori:- muikkuja- suolakurkkuja- pekonia- purkki kermaviiliä- purkki raejuustoa
Markus Maulavirran ja Ahti Kuoppalan menu:
Uunimuikkuja
perattuja muikkujakäristettyä pekoniakäristettyä sipulia
Lado ainekset voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle voinokare ja pieni liraus vettä. Kypsennä 220 asteisessa uunissa 22 minuuttia.
Muikkupitsa
perattuja muikkujaruisjauhojavehnäjauhojasuolaavettä
Tee aineksista taikina ja kaulitse ohueksi. Lado muikut taikinalle ja ripottele pääälle savusivua jaraejuustoa. Kypsennä kuumassa uunissa 15 minuuttia.
Suolakurkkuja ja raejuusto-kermaviilikastike
Mausta raejuustoa ja kermaviili tillillä sekä pippurilla. Tarjoa kurkkujen kera.