Ahti Kuoppalan kassi:

kori:- muikkuja- suolakurkkuja- pekonia- purkki kermaviiliä- purkki raejuustoa

Markus Maulavirran ja Ahti Kuoppalan menu:

Uunimuikkuja

perattuja muikkujakäristettyä pekoniakäristettyä sipulia

Lado ainekset voideltuun uunivuokaan. Lisää päälle voinokare ja pieni liraus vettä. Kypsennä 220 asteisessa uunissa 22 minuuttia.

Muikkupitsa

perattuja muikkujaruisjauhojavehnäjauhojasuolaavettä

Tee aineksista taikina ja kaulitse ohueksi. Lado muikut taikinalle ja ripottele pääälle savusivua jaraejuustoa. Kypsennä kuumassa uunissa 15 minuuttia.

Suolakurkkuja ja raejuusto-kermaviilikastike

Mausta raejuustoa ja kermaviili tillillä sekä pippurilla. Tarjoa kurkkujen kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja