Adele tukeutui Oscar-gaalassa tuttuun ja turvalliseen – katso

Parhaan kappaleen Oscarista laulusuorituksellaan Skyfall-elokuvan tunnuskappaleessa kamppaileva hurmaava Adele luotti tuttuun ja turvalliseen valitessaan asuaan Oscar-gaalaan.

Laulaja Adele, 24, luottaa usein erityisen tärkeissä tilaisuuksissa mustaan. Oscarin saajaksi ehdolla oleva tähti ei tehnyt tässä poikkeusta vuoden arvostetuimmassa gaalassa.

Jenny Packhamin kimmeltävään mustaan iltapukuun Oscar-gaalaan sonnustautunut Adele ei yllättänyt ketään asuvalinnallaan. Adele on totuttu nimittäin näkemään miltei aina mustissa, kun kyse on juhlista, joiden etiketti vaatii iltapuvun.

Kun maailmantähti tekee turvallisen asuvalinnan, jakaantuvat mielipiteet usein kahtia: toiset arvostavat klassista linjaa ja toiset olisivat toivoneet uskaliaampia kokeiluja. Adelen kohdalla tullee käymään juuri näin, sillä turvallisuudesta huolimatta laulajattaren asu oli äärimmäisen tyylikäs ja huoliteltu.

Myös Adelen hiukset oli nostettu tuttuun tapaan puoliponnarille, joka jätti hänen etuhiuksensa loiville laineille. Silmiä korostanut tumma meikki täydensi Adelen juhlalookin.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja