AC Milanin hirmuminuutti: hetkessä rinnalle ja ohi Liverpoolista – näin se tapahtui!

AC Milan oli jalkapallon Mestarien liiga -ottelun avauspuoliajalla paikka paikoin pahasti köysissä Liverpoolia vastaan. Italialaisjoukkue nousi kuitenkin jakson lopussa superrynnistyksellään maalin takaa-ajoasemasta 2–1-vierasjohtoon.

Liverpool hallitsi kenttätapahtumia, mutta Milan onnistui ykskaks hyökkäyksessään 42. minuutilla ja tuli 1–1:een. Ante Rebic sijoitti pallon lähietäisyydeltä oikeaan kulmaan.

Kun laskuihin otetaan aika, jolloin pallo oli jälleen pelissä, kului alle minuutti ja Milan iski heti perään uusiksi. Pallo jäi italialaisten hyökkäyksen jälkeen pyörimään maalin eteen, ja Brahim Diaz suti sen tyhjänä ammottaneeseen rysään. Milan johti 2–1.

Katso Milanin rynnistys rinnalle ja ohi ylälaidan videolta!

Liverpool oli siirtynyt yhdeksännellä minuutilla 1–0-johtoon, kun Trent Alexander-Arnold laukoi pallon häkkiin Milan-puolustaja Fikayo Tomorin jalkojen kautta. Osuma kirjattiin Tomorin omaksi maaliksi.

Liverpoolin Mohamed Salah epäonnistui myöhemmin joukkueensa 1–0-johtoasemassa rangaistuspotkusta.

Joukkueiden tämän kauden ensimmäisessä Mestarien liiga -ottelussa on toinen puoliaika edessä. Voit seurata peliä suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalta ja cmore.fi-suoratoistopalvelusta.