Miten itse reagoisit? Pappi poikkesi käsikirjoituksesta ja yllätti hääparin täysin – sulhanen iski Olivia-morsiamelle drinkin käteen: "Hän ei halunnut, että järjestän kohtausta"

Huolella suunniteltu hääseremonia sai yllättävän käänteen, kun pappi puhkesi laulamaan.

Olivia ja Fred Manuscon suunnitelmana oli sanoa 'tahdon' ja rientää syömään ja tanssimaan. Huolellisesti suunnitellun seremonian katkaisi kuitenkin papin yllättävä esitys, kertoo Fox News.

– Pappi poikkesi käsikirjoituksesta seremonian aikana. Ja sitten tämä tapahtui..., chicagolainen Olivia selitti julkaisemansa TikTok-videon yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla pariskunta seisoo pappinsa edessä, kun tämä alkaa poiketa sovituista vuorosanoista ja puhkeaa yllättäen lauluun pariskunnan vilkuillessa toisiaan hämmentyneinä. Papin lauluesityksestä voi olla montaa mieltä, eikä hääpari ainakaan näytä kovin ilahtuneelta. Videon päälle Olivia onkin kirjoittanut "WTF", "mitä hittoa?". Kun naispapin Hallelujah-esitys päättyy, tämä antaa tuoreelle avioparille luvan suudella toisiaan.

"Tunsin puhdasta shokkia"

Olivia jakoi videon TikTok-tilillään alun perin huhtikuussa, mutta hän jakoi sen uudelleen nyt lokakuussa häiden vuosipäivän ja halloweenin kunniaksi. Yhteensä videoita on Fox Newsin mukaan katsottu liki neljä miljoonaa kertaa.

– Siinä hetkessä tunsin puhdasta shokkia. Olen hyvin A-tyyppiä ja olin pikkutarkasti suunnitellut käsikirjoituksen papin kanssa, joten se yllätti todellakin, Olivia kertoi Fox Newsin haastattelussa.

Vaikka suuri päivä ei sujunut aivan tarkkojen suunnitelmien mukaan, Olivia pitää tapahtunutta hauskana muistona. Nainen tosin paljasti toisella TikTok-videolla, että hänen sulhasensa piti hänet tarkoituksella erossa papista seremonian jälkeen.

– Hän ei halunnut, että järjestän kohtausta. Niinpä hän antoi minulle drinkin, ja kaikki oli unohdettu... kunnes saimme materiaalit häistä, Olivia kertoo.

Olivia paljasti myös, että pappi jäi eläkkeelle kyseisen seremonian jälkeen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat