60 vuotta naimisissa ollut pari tapasi 215 päivän koronaeron jälkeen – tämä video saa herkistymään: "Minulla oli kova ikävä"

60 vuotta naimisissa ollut pari tapasi 215 päivän koronaeron jälkeen 1:16
Katso parin liikuttava kohtaaminen videolta.

Koronavirusrajoitusten vuoksi toisistaan erossa ollut pariskunta pääsi halaamaan toisiaan 215 päivän jälkeen. Liikuttavasta jälleennäkemisestä uutisoi muun muassa New York Post.

60 vuotta naimisissa olleet yhdysvaltalaiset Joseph ja Eve Loreth joutuivat erilleen toisistaan 215 päiväksi koronavirusrajoitusten takia. Lokakuussa he tapasivat jälleen ja liikuttava kohtaaminen kuvattiin videolle.

Joseph joutui tiukkaan karanteeniin

Teini-ikäisinä tavanneet Joseph ja Eve olivat yhteisten vuosikymmeniensä aikana olleet vain harvoin erossa toisistaan. Tämän vuoden maaliskuussa 80-vuotias Joseph joutui sairaalaan, koska häneen oli iskenyt jokin sairaus, jota ei mediassa ole sen tarkemmin avattu. Riskiryhmään kuuluvana hän joutui tiukkaan karanteeniin.

Josephin toinen jalka jouduttiin amputoimaan infektion takia. Sen jälkeen hän oli kuntoutuksessa kuukausia. 

Eve ei ollut saanut tulla tapaamaan miestään, koska kuntoutuskeskuksessa oli tarkat turvatoimenpiteet koronaviruksen varalta. Pariskunta puhui puhelimessa päivittäin. Joskus Eve tuli katsomaan Josephia ikkunan taakse.

Jälleennäkeminen liikutti kaikkia

Elokuussa Eve muutti asumaan Floridan Brandonissa sijaitsevaan vanhainkotiin. Kun Joseph oli jälleen hyvässä kunnossa, hänkin muutti samaan paikkaan. 14. lokakuuta he pääsivät viimein olemaan toistensa lähellä ilman rajoitteita.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Työntekijät kuvasivat Josephin ja Even jälleennäkemisen videolle. Siinä näkyy, miten pyörätuolissa istuvaa Josephia viedään Even luo, joka istui oleskelutilassa odottamassa häntä.

– Voi hyvä luoja, Eve sanoo nähdessään miehensä.

Eve nousee tuoliltaan ja menee halaamaan Josephia. 

– Minulla oli kova ikävä, hän sanoo.

– Rakastan sinua, vastaa liikuttunut Joseph.

Tämän jälkeen Eve suutelee miestään otsalle. 

– En uskonut koskaan pääseväni tänne, Joseph sanoo.

Kun Joseph pyyhkii kyyneliään, hän toteaa vielä:

– Olen tehnyt jotain oikein 60 vuoden aikana.

Odotettu hetki

Vanhainkodin työntekijä Clary Abreu oli mukana järjestämässä pariskunnan kohtaamista. Hän kertoo, että hetkeä odotettiin todella innolla. 

– Eve oli niin jännittynyt, että hän ei luultavasti nukkunut koko yönä. Hän istui odottamassa miestään, Abreu kertoi World News Tonight -sivustolle.

Abreu kertoo, että pariskunnan välisen rakkauden pystyi näkemään hyvin. 

– Joseph oli niin liikuttunut. Oli ihanaa nähdä, miten paljon hän rakastaa vaimoaan.

Lue myös:

    Uusimmat