85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liittonsa salaisuuden: "Kaikki sanoivat, ettei liittomme kestäisi"

Ennätykselliset 85 vuotta aviossa ollut pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden 2:14
Videolla Ralph ja Dorothy paljastaa ennätyksellisen pitkän liittonsa salaisuuden.

Nebraskalaisrakastavaiset menivät naimisiin 85 vuotta sitten aikana, jolloin kukaan ei uskonut heidän rakkautensa kestävän. Tästä voi moni pariskunta ottaa mallia.

– Kaikki sanoivat, ettei liittomme kestäisi, Ralph Kohler muistelee.

Hän oli vain 17-vuotias viedessään 16-vuotiaan sydänkäpysensä Dorothyn vihille. 85 vuotta myöhemmin pariskunta on yhä onnellisesti yhdessä.

Heidän uskotaan olevan Pohjois-Amerikan vanhin pisimpään yhdessä pysynyt ja vielä elossa oleva aviopari.

– Kumpikaan meistä ei ole koskaan polttanut tupakkaa tai juonut, joten ne eivät tuottaneet liittoomme ongelmia, Ralph toteaa.

– Minä kokkasin ja hän tykkäsi syödä, Dorothy vitsailee.

Opi ymmärtämään toisen intohimon kohteita

He uskovat, että toisen kokonaisvaltainen hyväksyntä on toiminut liiton salaisuutena. Myös toisen kiiinnostuksen kohteiden ymmärtäminen on auttaut. Dorothy esimerkiksi on ollut intohimoinen seuratanssien ystävä ja Ralph seurasi vaimoaan parketeille. Ralph sen sijaan on aina rakastanut trap-ampumista. Miehensä intohimoon tutustuttuaan Dorothysta saavutti jopa vuoden 1952 trapin kansallisen mestaruuden.

Ralph on nyt 102-vuotias. Hän uskoo kuitenkin tavoitteiden motivoivan jaksamaan. Hän tavoitteleekin nyt vuosisadan kestänyttä avioliittoa.

– Siihen on vielä noin 15 vuotta. Haluaisin, mutta tietenkin epäilen sitä. Olemme jo nyt todella onnekkaita päästyämme yhdessä näin pitkälle, hän toteaa.

Katso yllä olevalta videolta avioparin haastattelu ja vinkit pitkän liiton ylläpitämiseen.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat