Raaka näky: derbyottelussa puhkesi verinen tappelu

Jalkapallon Englannin FA Cupin neljäs kierros sai sunnuntaina ikävän käänteen, kun West Bromwichin ja Wolverhamptonin välinen ottelu piti keskeyttää katsojien huonon käytöksen takia.

Wolverhampton meni 78. minuutilla 2–0-johtoon. Tuon jälkeen katsojien väliset levottomuudet ryöpsähtivät, eivätkä järjestyksenvalvojat pystyneet takaamaan pelaajienkaan turvallisuutta. Katsojat heittelivät kentälle esineitä, ryntäsivät kentälle ja tappelivat katsomossa.

BBC:n mukaan ottelu piti keskeyttää 38 minuutiksi, jonka jälkeen peliä jatkettiin. Wolverhampton piti kiinni Pedro Neton ja Matheus Cunhan hankkimasta johtoasemasta ja eteni viidennelle kierrokselle.

Manchester United oli vaikeuksissa neljännen sarjatason Newportia vastaan, kun Newport nousi 0–2-tappioasemasta tasoihin. Pääsarjaseura ManU voitti toisen puoliajan lopun maaleillaan 4–2.