84-vuotias isoäiti Sheila myy seksiä työkseen – valinta rikkoi välit perheeseen: "Teen tätä ennen kaikkea siksi, että rakastan seksiä"

84-vuotias kolmen lapsen isoäiti kertoo uudessa brittiläisdokumentissa urastaan prostituoituna. Nainen on joutunut ammatinvalintansa takia perheensä hylkäämäksi, mutta ei kadu mitään. 

– Teen tätä ennen kaikkea siksi, että rakastan seksiä. Jo sen ajatteleminen ilahduttaa minua, toteaa 84-vuotias Sheila Vogel-Coupe Isoäitini on ilotyttö -dokumentissa. 

Tämä lontoolainen isoäiti ei ole aivan perinteisimmästä päästä, sillä eläkkeellä olon sijaan hän työskentelee yhä aktiivisesti. Viimeisen neljän vuoden ajan ilotyttönä toiminut nainen perustelee ammatinvalintaansa sekä rahallisilla syillä että omilla mielihaluillaan. 

– Kysyin joskus itseltäni, miksi ryhdyin seksityöläiseksi. Silloin vastaukseni oli, että saan siitä mielihyvää, rakastan seksiä, hyödyn siitä taloudellisesti ja pidän miesten ilahduttamisesta, Vogel-Coupe kertoo. 

Nuorin asiakas vain 20-vuotias

Kolmen lapsen isoäidin ammatinvalintaa ei ole sulatettu perhepiirissä. Naisen lähiomaiset ovat hylänneet prostituoidun palveluksia tarjoavan mummonsa. 

– Kun asia selvisi heille, he kohtelivat minua kuin murhaajaa. Perheeni oli aivan kauhuissaan siitä, mitä olin tehnyt. Yritin kovasti korjata välejämme, mutta perheeni vaati, että lopettaisin työni. Silloin käskin heidän suksia kuuseen, nainen naurahtaa. 

Vogel-Coupe kertoo tapaavansa keskimäärin 10 asiakasta viikossa. Hän tapaa heitä usein lontoolaisissa hienostohotelleissa, eikä hintakaan ole mikään halpa: tunti naisen palveluksia maksaa miehille 250 puntaa eli noin 290 euroa. Isoäiti kertoo nuorimman asiakkaansa olleen noin 20-vuotias. 

– Erityisesti nuoret miehet näkevät minussa jotain. Jokin minussa kiehtoo heitä, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat