8.7.2004 Metsänmakuinen suikalepata (4 annosta)

Julkaistu 08.07.2004 06:00
  • 200 g herkkusieniä, (suppilovahveroita), kantarelleja, tatteja tai muita metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 pullo olutta
  • 2 tl soijakastiketta
  • 8 murskattua katajanmarjaa
  • n. 400 g naudan suikalepaistia
  • 1 dl ruoanvalmistuskermaa
  • mustapippuria
  • 1 dl puolukoita

Kantarelli eli keltavahveroKantarelli eli keltavahveroCopyright Alma Media Oyj 2000/ Arktiset

Puhdista ja pilko sienet. Kuullota silputtua sipulia ja sieniä hetki öljyssä. Lisää lihasuikaleet ja ruskista niitä. Ripottele jauhot pinnalle ja sekoita. Lisää olut, soija ja katajanmarjat. Keitä ruokaa kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kerma. Mausta pippurilla ja puolukoilla ja lämmitä. Tarjoa ruusukaalin ja keitinperunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle