8.7.2004 Metsänmakuinen suikalepata (4 annosta)

  • 200 g herkkusieniä, (suppilovahveroita), kantarelleja, tatteja tai muita metsäsieniä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 pullo olutta
  • 2 tl soijakastiketta
  • 8 murskattua katajanmarjaa
  • n. 400 g naudan suikalepaistia
  • 1 dl ruoanvalmistuskermaa
  • mustapippuria
  • 1 dl puolukoita

Puhdista ja pilko sienet. Kuullota silputtua sipulia ja sieniä hetki öljyssä. Lisää lihasuikaleet ja ruskista niitä. Ripottele jauhot pinnalle ja sekoita. Lisää olut, soija ja katajanmarjat. Keitä ruokaa kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kerma. Mausta pippurilla ja puolukoilla ja lämmitä. Tarjoa ruusukaalin ja keitinperunoiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja