7 kätevää kikkaa parempaan kylpyhuoneeseen

Oli kylpyhuoneesi sitten uusi tai vanha siellä on aina varaa parantaa järjestystä ja toimintoja. 

Alla olevat 7 vinkkiä kylpyhuoneeseen parantavat ja helpottavat aamu-/ iltarutiineitasi sujuvammiksi.

1. Vaahdolla kirkasta

Levitä kylpyhuoneen peiliin partavaahtoa, pyyhi se pois. Peili pysyy kirkkaana jopa kolme viikkoa, eikä huurru suihkun aikana.

2. Ota hukkatila hallintaan

Kiinnitä oven yläpuolelle avohylly. Varastoi hyllylle harvemmin tarvittavia tarvikkeita kuten vessapaperia ja pyyhkeitä.

3. Tuoksu hyvältä

Tiputa muutama tippa tuoksuöljyä (sitruunaruoho, seetripuu ja laventeli toimivat hyvin) vessapaperirullan sisäpuolelle. Öljy imeytyy pahviin ja luovuttaa kylpyhuoneeseen ihanaa tuoksua aina kun rullaa pyörittää.

4. Eka on paras

Yleisissä vessoissa kannattaa aina valita lähinnä ulko-ovea oleva vessakoppi, koska se on useimmiten vähiten käytetty. Ihmiset haluavat yksityisyyttä ja valitsevat siksi kauimmaisen vessan. Vähemmän käytetty vessa tietää vähemmän bakteereja ja enemmän vessapaperia.

5. Puhdista pää.

Lika ja kalkki voivat tukkia suihkupään. Suihkupaine pienentyy, eikä suihkussa käyminen ole enää miellyttävä kokemus, kun katsoo likaista suihkupäätä. Täytä muovipussi etikalla, kiinnitä se suihkupäähän narulla tai kuminauhalla ja anna liota yön yli.

6. Järjestystä suihkukoreilla

Saat ylimääräistä säilytystilaa, kun ripustat koreja suihkuverhotankoon. Jos asut kimppakämpässä, on kätevää, että jokaisella asukkaalla on oma korinsa.

7. Suihkumusaa

Jos sinulla ei ole suihkunkestäviä kaiuttimia ja haluat kuunnella musiikkia kylpyhuoneessa, laita puhelin pesualtaaseen. Pesuallas tehostaa puhelimen ääntä ja toimii kaiuttimena. Varo kastelemasta puhelinta.

 Lähde: Huffingtonpost

 

 

Lue myös:

    Uusimmat