Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

7.3. Jokirapupasta ja suklaafondant

Julkaistu 07.03.2008 00:00

Jokirapupasta

  • 1 nippu kevätsipulia
  • voita
  • 4 dl kuohukermaa
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • ripaus sahramia
  • 1 sitruunan mehu
  • 400 g jokirapuja
  • tarjolle tuorepastaa esim. barbina

Hienonna kevätsipulit. Kuullota niitä pienessä määrää voita. Lisää kuohukerma, viini, sahrami ja sitruunan mehu. Anna kiehahtaa. Lisää jokiravut ja kuumenna kastike nopeasti. Tarjoile tuorepastan kanssa.

Suklaafondant

gluteeniton

  • 200 g tummaa suklaata
  • 80 g voita
  • 4 keltuaista
  • 4 valkuaista
  • 90 g sokeria
  • 65 g mantelijauhetta
  • 55 g riisijauhoja
  • Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset hyvin sekoittaen suklaaseen. Lisää jauhot ja lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa massa annosvuokiin ja laita jääkaappiin n. tunniksi. Paista 180 asteessa n. 8 minuuttia.

    Resepti: Marko Hirvonen

    Lisää aiheesta:

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alustaOmistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiin
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • Eilen18:58
      Sähköautot

      Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

    • Eilen16:15
      Pasta

      Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

    • Eilen14:47
      Romutuspalkkio

      Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta

    • Eilen13:41
      Takaisinvedot

      Omistatko tällaisen pyörän pumpun? Älä käytä enää!

    • Eilen11:03
      Linnan juhlat

      Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!