Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

7.3. Jokirapupasta ja suklaafondant

Julkaistu 07.03.2008 00:00

Jokirapupasta

  • 1 nippu kevätsipulia
  • voita
  • 4 dl kuohukermaa
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • ripaus sahramia
  • 1 sitruunan mehu
  • 400 g jokirapuja
  • tarjolle tuorepastaa esim. barbina

Hienonna kevätsipulit. Kuullota niitä pienessä määrää voita. Lisää kuohukerma, viini, sahrami ja sitruunan mehu. Anna kiehahtaa. Lisää jokiravut ja kuumenna kastike nopeasti. Tarjoile tuorepastan kanssa.

Suklaafondant

gluteeniton

  • 200 g tummaa suklaata
  • 80 g voita
  • 4 keltuaista
  • 4 valkuaista
  • 90 g sokeria
  • 65 g mantelijauhetta
  • 55 g riisijauhoja
  • Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää keltuaiset hyvin sekoittaen suklaaseen. Lisää jauhot ja lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa massa annosvuokiin ja laita jääkaappiin n. tunniksi. Paista 180 asteessa n. 8 minuuttia.

    Resepti: Marko Hirvonen

    Lisää aiheesta:

    Saitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nytEroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilisTaas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor SwiftiinKevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaaKeuhkoahtaumataudin oireet hiipivät hiljalleen – parannuskeinoa ei ole, mutta etenemistä voi hillitäKäykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 13:06
      Verkkohuijaukset

      Saitko viestin "Elisalta"? Tällaisista huijauksista raportoidaan nyt

    • 10:12
      Ravintolat

      Eroon sunnuntailisästä? Ravintola-alan kovin kipukohta puhuttaa – työntekijöillä silti huippufiilis

    • 09:26
      Ilmiöt

      Taas valittiin vuoden sana – näin se liittyy Taylor Swiftiin

    • 08:09
      Ruoka

      Kevyttä ja kuitupitoista: Ostoskärryihin kannattaa nyt lapata edullista superruokaa

    • 06:44
      Keuhkosairaudet

      Keuhkoahtaumataudin oireet hiipivät hiljalleen – parannuskeinoa ei ole, mutta etenemistä voi hillitä