60-vuotias pappi meni naimisiin 19-vuotiaan kanssa vaimonsa suostumuksella – nyt kolmikko odottaa lasta

60-vuotias pappi Thom Miller on mennyt naimisiin 19-vuotiaan Reba Kerfootruban kanssa 44-vuotiaan vaimonsa suostumuksella. Nyt kolmen aikuisen perhe odottaa lasta. 

Mafian leivissä työskennellyt ja sittemmin papiksi siirtynyt 60-vuotias Thom Miller on onnellinen mies – yhden vaimon sijaan hänellä on elämässään kaksi naista, joista toinen, 19-vuotias Reba Kerfootruba, on nyt raskaana.

Thom ja hänen ensimmäinen vaimonsa Belinda olivat puhuneet moniavioisuudesta pitkään ja seitsemän vuoden keskustelun jälkeen Reba liittyi perheeseen. 

– Perheeni ei aluksi hyväksynyt liittoamme, mutta nyt he ovat tottuneet ajatukseen ja ovat yhtä iloisia kuin minäkin, Reba kertoo Barcroft-sivuston haastattelussa. 

Nyt kolmikko odottaa lasta ja perheen isä rakentaa uutta taloa, jossa on oma siipensä kummallekin vaimolle. Hän itse siirtyy siivestä toiseen vuoroviikoin.

– Vitsailemme vauvan nukkumapaikasta, koska meillä on kaksi päämakuuhuonetta. Jos äiti-Reba on väsynyt, äiti-Belinda voi valvoa lapsen kanssa yön, Belinda kertoo 

– Lapsella tulee olemaan kaksi äitiä ja olen sinut ajatuksen kanssa, Reba toteaa. 

Thom ja Reba ovat olleet pitkään perhetuttuja, mutta kun Reba oli poissa muutamia vuosia Thom näki hänet uudessa valossa.

– Ymmärsin että tässä on jotain, kun halasin häntä enkä halunnut päästää irti, mies kertoo. 

Polygamia toimii kuitenkin vain yhteen suuntaan.

– Minä olen perheessä ainoa, jolla voi olla useampia puolisoita ja kumpikin vaimoistani ymmärtää tämän. Seksuaalisesti odotan aikaa kummankin vaimoni kanssa yhtä paljon, Thom sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja