56-vuotiaan Lonnin kommentoitiin pukeutuvan liian nuorekkaasti – nainen näpäytti takaisin: "Tässä on minun päivän asuni"

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat.

Tiktokkaaja lähetti Lonnille viestin, jossa totesi, että tämä oli "liian vanha pukeutuakseen kuin teini". 

56-vuotiaalla kalifornialaisella Lonni Pikella on @grayhairandtattoos-nimeä kantava TikTok-tili. Daily Mail kerto, että hiljattain hän julkaisi hitiksi nousseen videon, jolla hän kommentoi erään tiktokkaajan lähettämää ulkonäköön liittyvää kommenttia. 

Videolla näkyy Lonnin saama viesti: ”Sanonpahan vain, että olet liian vanha pukeutuaksesi kuin teini.”

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tässä on minun päivän asuni"

– Yleensä en vastaa tällaisiin kommentteihin, koska suoraan sanoen minua ei kiinnosta, mitä ihmiset ajattelevat. Mutta tuollaiset heitot estävät joitain pukeutumasta kuten haluavat, Lonni toteaa.

– Joidenkin mieleen voi pesiytyä epäilys siitä, tuomitsevatko muut heidät [heidän vaatteidensa takia]. Joten tässä on minun päivän asuni.

Videolla Lonni on pukeutunut neonvihreään t-paitaan ja mustiin Levi's 501 -farkkuihin. Jaloissaan hänellä on Hello Kitty Dr. Martens -kengät.

– Älä anna tuollaisten ihmisten estää sinua. Pukeudu, miten haluat. Ilmaise itseäsi, vaikka joidenkin mielestä näyttäisit teiniltä. Ketä kiinnostaa? Minä otan tuon kohteliaisuutena.

4. tammikuuta julkaistua videota on katsottu jo yli 1,9 miljoonaa kertaa.

Lue myös:

    Uusimmat