Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

5.3.2002 Fenkolikeitto, valkosipulismetana ja vuohenjuustotoast

Julkaistu 06.03.2002 10:14

Fenkolikeitto


(3-4:lle)

200 g fenkolia
3 rkl öljyä
1 sipuli
1 peruna
6 dl kasvislientä
1 dl valkoviiniä
2 tähtianista
suolaa, pippuria

1. Paloittele sipuli, peruna ja fenkoli pieniksi paloiksi.
2. Lorauta kattilaan öljy, lisää sipulit, kuullota hetki ja lisää fenkoli. Kuullota vielä muutama minuutti.
3. Lisää valkoviini, kasvisliemi, tähtianis sekä perunapalat ja anna kiehua kunnes ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa hiukan nestettä. Soseuta keitto.
4. Mausta lopussa suolalla ja pippurilla vain kevyesti, sillä lopullisen maun antaa valkosipulismetana.

Valkosipulismetana

2 valkosipulinkynttä
1 dl smetanaa
1 rkl oliiviöljyä

Murskaa valkosipulit ja lisää joukkooon smetana ja oliiviöljy. Notkista tarvittaessa maidolla.

Vuohenjuustotoast


8 paahtoleipää


100 g vuohenjuustoa (Chevre de Bellay)

1 keltuainen

tilkka maitoa

valkosipulia

suolaa

mustapipppuria

1. Laita tehosekoittimeen vuohenjuusto, murskattu valkosipuli ja valkosipuli ja aja sileäksi.
2. Levitä juustomassa leipien päälle ja laita kaksi leipää päällekkäin. Paista pannulla tai voileipäparilassa. Tarjoa heti.

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 1

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 2

Lisää aiheesta:

Miksi lapsilisän maksu loppuu jo 17-vuotiaana? Kela vastaaSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Lisävuosia huonekaluille: Nappaa puusepän vinkit kotinikkaroijalle!Synnytyksen jälkeisestä ajasta liikkuu paljon väärää tietoa – "Ei oikeasti auta"Asiakkaat keksivät kieron keinon hyödyntää punalapputarjouksia – näin kommentoivat Lidl, K- ja S-ryhmäRajuksi povattu RSV-epidemia kuormittaa sairaaloita – "Voi olla iäkkäillä potilailla influenssaa pahempi"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Kela

    Miksi lapsilisän maksu loppuu jo 17-vuotiaana? Kela vastaa

  • 17:14
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • 14:09
    Koti

    Lisävuosia huonekaluille: Nappaa puusepän vinkit kotinikkaroijalle!

  • 11:12
    Synnytys

    Synnytyksen jälkeisestä ajasta liikkuu paljon väärää tietoa – "Ei oikeasti auta"

  • 08:44
    Ruokakauppa

    Asiakkaat keksivät kieron keinon hyödyntää punalapputarjouksia – näin kommentoivat Lidl, K- ja S-ryhmä