Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

5.3.2002 Fenkolikeitto, valkosipulismetana ja vuohenjuustotoast

Julkaistu 06.03.2002 10:14

Fenkolikeitto


(3-4:lle)

200 g fenkolia
3 rkl öljyä
1 sipuli
1 peruna
6 dl kasvislientä
1 dl valkoviiniä
2 tähtianista
suolaa, pippuria

1. Paloittele sipuli, peruna ja fenkoli pieniksi paloiksi.
2. Lorauta kattilaan öljy, lisää sipulit, kuullota hetki ja lisää fenkoli. Kuullota vielä muutama minuutti.
3. Lisää valkoviini, kasvisliemi, tähtianis sekä perunapalat ja anna kiehua kunnes ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa hiukan nestettä. Soseuta keitto.
4. Mausta lopussa suolalla ja pippurilla vain kevyesti, sillä lopullisen maun antaa valkosipulismetana.

Valkosipulismetana

2 valkosipulinkynttä
1 dl smetanaa
1 rkl oliiviöljyä

Murskaa valkosipulit ja lisää joukkooon smetana ja oliiviöljy. Notkista tarvittaessa maidolla.

Vuohenjuustotoast


8 paahtoleipää


100 g vuohenjuustoa (Chevre de Bellay)

1 keltuainen

tilkka maitoa

valkosipulia

suolaa

mustapipppuria

1. Laita tehosekoittimeen vuohenjuusto, murskattu valkosipuli ja valkosipuli ja aja sileäksi.
2. Levitä juustomassa leipien päälle ja laita kaksi leipää päällekkäin. Paista pannulla tai voileipäparilassa. Tarjoa heti.

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 1

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 2

Lisää aiheesta:

Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastuiUutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsillaViikkohoroskooppiRikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:39
    Väsymys

    Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastui

  • 05:42
    Diabetes

    Uutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsilla

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • Eilen17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!