35 vuotta täyttänyt Krista Siegfrids juhli syntymäpäiväänsä erityisessä seurassa – "Kiitos elämä, että annoit minulle nämä"

3:41
Krista Siegfridsin laskettu aika koittaa pian – tullaanko pienokainen näkemään Talent Suomi -ohjelman livelähetyksissä?

Laulaja Krista Siegfrids viettí perjantaina 4. joulukuuta syntymäpäiväänsä hyvin erityisessä seurassa. 

Laulaja Krista Siegfrids sai esikoislapsensa marraskuun 19. päivänä, jonka Siegfrids ja hänen hollantilaisrakkaansa ovatkin eläneet auvoisessa vauvakuplassa.

Perjantaina perheessä oli jälleen juhlapäivä, kun Siegfrids täytti 35 vuotta. Hän julkaisi sen kunniaksi Instagram-tililleen suloisen mustavalkokuvan, jossa sängyllä makoilee hänen miehensä sekä heidän pikkuinen Lizzy-tyttärensä. 

– Juhlin syntymäpäiviäni näiden kahden kanssa. Kiitos elämä, että annoit minulle nämä, onnellinen syntymäpäiväsankari kirjoitti ja lisäsi vielä loppuun aihetunnisteen minun kaikkeni

Siegfrids asuu tällä hetkellä Amsterdamissa puolisonsa Rutgerin, 37, kanssa. Suhde tuli koko kansan tietoisuuteen vuoden alussa. Siegfrids oli eronnut pitkäaikaisesta puolisostaan Janne Grönroosista maaliskuussa 2019.

Laulaja ja usein hänen sosiaalisessa mediassa myös nimellä Mr. Amsterdam tunnettu rakkaansa tutustuivat toisiinsa ystäviensä kautta. Salaman lailla rakastunut pari tiedotti kesäkuussa odottavansa esikoistaan.

Siegfrids muistetaan etenkin Suomen vuoden 2013 euroviisuedustajana. Hän sijoittui tuolloin sijalle 24 kappaleellaan Marry Me. Viisuedustuksensa jälkeen hän on muun muassa juontanut Uuden Musiikin Kilpailua useampana vuonna sekä istunut Talent Suomi -ohjelman tuomaristossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja